Setari Cookie-uri

Oase și CRBL, sfârșitul prieteniei. Câștigătorii sezonului doi de la Asia Express au ajuns să nu își mai vorbească

Oase și CRBL sunt la cuțite, asta după ce împreună au câștigat sezonul doi al competiției Asia Express. După ce au intrat în posesia marelui premiu, cei doi buni prieteni nu și-au mai vorbit și nu există nicio șansă pentru ca cei doi să revină la sentimente mai bune.

Pe CRBL și Oase i-a legat o prietenie de 15 ani, însă totul s-a sfârșit după participarea la Asia Express. Cei doi artiști au câștigat sezonul doi al competiției din Asia și o dată cu primirea premiului cel mare, CRBL și Oase nu și-au mai vorbit.

Se pare că motivul pentru care cei doi au pus capăt unei relații de prietenie de ani buni este faptul că CRBL nu l-a putut ierta pe Oase pentru lucrurile pe care le-a făcut după ce au ieșit din competiția televizată. Fostul membru al formației Simplu a spus că a așteptat să primească jumătatea sa din premiul de 30.000 de euro.

„Am aşteptat să încasăm marele premiu, 30.000 de euro, pe care trebuia să îi împărţim, jumătate-jumătate. Oase a trădat prietenia noastră de 15 ani. Începând să vorbească cu 'Asia Express' despre contract. Despre a pleca singur acolo şi au început discuţiile. Au trecut atâţia ani de când ne ştim şi nu ne-am certat. Suntem prieteni cam de 15 ani, de foarte mult timp", declara CRBL la puțin timp după ce s-au certat, scrie spynews.ro.

Citește și:

La rândul lui, Oase a povestit că a fost deranjat de cuvintele lui CRBL. El a spus că disputa dintre trebuia să rămână între ei doi și nu să fie făcută publică.

„Singurul meu punct de vedere este că tot ce s-a întâmplat a fost o chestie personală. Si acolo trebuia să rămână. Eu nu mi spăl rufele în public. Dar nici nu mă deranjează ce a ales el să facă. Eu am văzut totul din prisma mea, știu situația și dorm bine noaptea, nu am nici o problemă", declara Oase, la scurt timp după ceartă, scrie sursa citată mai sus.

Vizionare placuta


Pasionata de tot ce inseamna comunicare, scris si carti bune, m-am reorientat catre pasiunile mele dupa ce magia nasterii unui copil s-a produs si in cazul meu. Kinetoterapeut la baza, tehnician...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.