Setari Cookie-uri

Lidia Buble s-a întors! După ce a lipsit două săptămâni de pe social media, artista a revenit cu un nou look și o piesă specială

Lidia Buble a șocat pe toată lumea după ce a ales să își șteargă toate postările de pe social media, în urmă cu două săptămâni. Fanii ei s-au întrebat în tot acest timp ce face artista, iar acum Lidia a ieșit din nou la lumină. Invitată la Radio Zu, vedeta și-a făcut apariția cu un look fresh și a cântat cea mai nouă piesă a sa, care are mesaj cu totul special.

Lidia Buble și-a pus fanii pe jar, asta după ce, în urmă cu două săptămâni, artista și-a șters subit toate pozele pe pe social media, iar în dreptul fotografiei de profil, Lidia a încărcat o poză neagră. În acest timp, fanii artistei s-au tot întrebat ce are de gând să facă Lidia în viitor și ce a determinat-o să ia această decizie radicală.

Ei bine, spre fericirea fanilor ei, iată că Lidia Buble a ieșit din nou la lumină și și-a făcut apariția în această dimineață, la Radio Zu. Artista a venit total schimbată, cu un look nou, care o prinde foarte bine.

Lidia Buble a renunțat la părul blond și a adoptat o coafură care îi pune în evidență trăsăturile feței. De această dată, artista este șatenă, cu părul ceva mai lung. Zâmbetul molipsitor a rămas același, iar Lidia este din nou pregătită să urce în topurile muzicale.

Citește și:

Sursă foto: Instagram

Îndrăgita artistă și-a lansat cea mai nouă melodie, "Draga mea", piesă ce are un mesaj sensibil, așa cum Lidia și-a obișnuit fanii de-a lungul timpului.

Cântăreața pare fericită și încrezătoare în forțele proprii, după această pauză binemeritată pe care a avut-o. Fanii abia așteaptă să o vadă din nou pe Lidia fiind activă pe social media, însă până atunci, cei care o îndrăgesc îi pot asculta ultima sa melodia, de care se vor îndrăgosti, cu siguranță.

Vizionare placuta


Pasionata de tot ce inseamna comunicare, scris si carti bune, m-am reorientat catre pasiunile mele dupa ce magia nasterii unui copil s-a produs si in cazul meu. Kinetoterapeut la baza, tehnician...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.