Setari Cookie-uri

Liviu Teodorescu, gestul care i-a adus un zâmbet unui copil grav bolnav. Artistul a venit cu chitara în salonul de la spital

Liviu Teodorescu a răspuns afirmativ invitației de a fi alături, pentru câteva ore de Florentin, un tânăr care suferă de o boală rară și nemiloasă. Floretin a avut, în sfârșit, motive să zâmbească atunci când a văzut că pe ușa salonului de la spital intră nimeni altul decât artistul său preferat.

Liviu Teodorescu a făcut un gest de milioane pentru un băiat grav bolnav, internat la spitalul de copii Victor Gomoiu din Capitală. Dorința lui Floretin a devenit realitate, atunci când pe ușa salonului în care este internat a intrat însuși cântărețul său preferat, Liviu Teodorescu.

"Tânărul artist l-a privit în ochi pe adolescentul care nu respiră singur și i-a spus cu glas direct, simplu:

"O să fie bine."

muzica tăcuse. râsul se râsese. chitara cântată sta sprijinită de patul de-alături.

respirația.

fhuuu. fhuuuu.

a tăcut timpul. au tăcut păsările de pe pervazul ferestrei. nu se aude nimic. ambianța e vidă.

doar respirația vieții care se luptă înalt mai cântă prin traheostomă în note grave, demne, în gamă majoră de simfonie.

Citește și:

"O să mă-ntorc duminică. Să m-aștepți."

artistul a închis în urma lui repede ușa, ca să nu iasă din salonul de spital muzica.

adolescentul care nu respiră singur a zâmbit. de când nu zâmbise? ei, na, zâmbise cumva ieri, încercase, când medicul l-a întrebat ce îi place, ce îl interesează. "Hai, te rog să faci un efort; zi-mi o dorință a ta.", a scris Dorina Chiriac, una dintre persoanele minunate care au ajutat la îndeplinirea dorinței lui Florentin.

Liviu Teodorescu a făcut poze cu Florentin, pe care l-a numit noul său prieten. Artistul i-a și cântat tânărului, care s-a bucurat extrem de mult să îl vadă pe cel cântărețul său preferat.

Gestul lui Liviu a fost apreciat și de alte vedete autohtone pe Instagram, care l-au felicitat pentru sufletul bun și frumos pe care îl are.

Citește și:

"Astazi am cunoscut un om special. Florentin este numele lui si e noul meu prieten. Stiu ca va vedea aceasta postare, si ii transmit ca abia astept sa ne revedem duminica si ca toata lumea de aici, de pe instagram, ii transmite sanatate si putere. Hai cu commenturi de BINE pentru Florentin!!!", a scris artistul pe social media.

Vizionare placuta


Pasionata de tot ce inseamna comunicare, scris si carti bune, m-am reorientat catre pasiunile mele dupa ce magia nasterii unui copil s-a produs si in cazul meu. Kinetoterapeut la baza, tehnician...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.