Setari Cookie-uri

Gabriela Cristea, probleme cu greutatea! Orice ar face, prezentatoarea tv nu mai poate slăbi

Gabriela Cristea se confruntă cu probleme cu kilogramele în plus. Vedeta nu a mai putut să slăbească după cea de-a doua sarcină, iar acest lucru îi dă în continuare bătăi de cap.

Gabriela Cristea este o mămică extrem de fericită, iar venirea pe lume a celor două fetițe ale sale au făcut-o pe îndrăgita prezentatoare tv să cunoască ce înseamnă cu adevărat fericirea. Totuși, cele două sarcini și-au lăsat amprenta pe fizicul brunetei, astfel că soția lui Tavi Clonda nu a mai reușit să ajungă la forma de dinainte de sarcină.

Astfel, Gabriela Cristea a mărturisit că în fiecare zi se gândește la soluții pentru a da jos kilogramele în exces și a găsi soluția-minune pentru a reveni la silueta de vis.

„În fiecare zi sunt disperată cu asta, cu slăbitul, că nu pot! De dimineață mă gândesc și până seară îmi trece! Mă apucă disperarea'', a declarat Gabriela Cristea, potrivit libertatea.ro.

Chiar dacă în urmă cu un an de zile, bruneta le-a spus internauților că s-a apucat de o dietă strictă, se pare că rezultatele nu au dat roade, iar Gabriela Cristea a rămas cu aceleași kilograme cu care se luptă și în ziua de astăzi.

Citește și:

"M-am și îngrășat în perioada asta, dar acum sunt la cură de slăbire și am reușit să slăbesc. Sunt în continuare la dietă, țin un regim echilibrat, cam 1.200 de calorii pe zi. Împărțite în 5 mese, 3 principale și două gustări.

Și mă simt foarte ok, pentru că mănânc absolut orice. Inclusiv dulce o dată pe săptămână și mă simt foarte bine. Cred că ăsta e ritmul pe care îl voi ține'', declara Gabriela Cristea la acea vreme.

Vizionare placuta


Pasionata de tot ce inseamna comunicare, scris si carti bune, m-am reorientat catre pasiunile mele dupa ce magia nasterii unui copil s-a produs si in cazul meu. Kinetoterapeut la baza, tehnician...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.