Setari Cookie-uri

Marina Ovisiannikova, primele declarații după ce a fost eliberată. Jurnalista a fost interogată timp de 14 ore!

Jurnalista care a intrat în direct cu o pancartă cu un mesaj anti-război și anti-propagandă a fost eliberată! Femeia a vorbit despre clipele de coșmar prin care a trecut în cele două zile, timp în care nimeni nu a știut nimic de ea.

Marina Ovisiannikova a uimit o lume întreagă și a câștigat aprecierea a zeci de mii de oameni, inclusiv a Președintelui Ucrainei. Gestul său plin de curaj i-a adus, însă, momente grele, iar timp de două zile, femeia nu a putut fi contactată de familie sau de prieteni.

După ce a intrat în timpul unei transmisiuni în direct cu o pancartă pe care era scris un mesaj anti-război și anti-propagandă, Marina Ovisiannikova a fost arestată și supusă unui interogatoriu ce a durat 14 ore.

Femeia a declarat că a trecut printr-un adevărat coșmar în ultimele două zile și că nu a putut să ia legătura cu familia ei. Mai mult, jurnalistei i-a fost refuzat și dreptul de a avea sprijin legal și juridic.

„Interogatoriul a durat mai mult de 14 ore. (…) Nu mi s-a permis să iau legătura cu familia și prietenii, nu mi s-a oferit nicio asistență juridică.”, a declarat femeia, scrie spynews.ro

Citește și:

Mai mult, Marina Ovisiannikova a declarat că va povesti în detaliu tot ceea ce i s-a întâmplat în ultimele 48 de ore, însă după ce se va recupera și se va odihni.

"Sunt nişte zile foarte grele în viaţa mea, am petrecut aproape două zile fără să dorm.”, a mai spus jurnalista, conform sursei citate mai sus.

Pe lângă interogaroriul care a durat 14 ore, femeia a fost amendată și cu 30.000 de ruble, asta după ce mesajul ei anti-război a fost vizualizat de către o lume întreagă.

"Nu Razboiului! Nu credeți propaganda, vă mint chiar de aici. Rușii împotriva războiului" a fost mesajul transmis de Marina Ovisiannikova, în timpul uneia dintre cele mai urmărite emisiuni din Rusia.

Vizionare placuta


Pasionata de tot ce inseamna comunicare, scris si carti bune, m-am reorientat catre pasiunile mele dupa ce magia nasterii unui copil s-a produs si in cazul meu. Kinetoterapeut la baza, tehnician...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.