Setari Cookie-uri

Delia Matache, fotografii de colecție din copilărie! Uite cum arăta îndrăgita artistă în urmă cu mai bine de 20 de ani!

Delia Matache și-a surprins fanii cu câteva imagini din colecția proprie de amintiri. Fotografiile o înfățișează pe Delia când era doar un copil, bucurându-se de frumusețea și inocența acelor timpuri, dar și de pe vremea când își începuse cariera de succes în formula N&D.

Delia este astăzi una dintre cele mai apreciate și îndrăgite artiste din România, iar parcursul său profesional a fost presărat cu succes după succes. De mică, Delia a știut ceea ce își dorește să facă, iar toți pașii ei au fost îndreptați către cariera pe care o are în prezent.

Recent, artista le-a făcut o surpriză fanilor de pe Instagram, asta după ce, artista a postat câteva fotografii de colecție din arhiva proprie. Delia a distribuit mai multe imagini cu ea de pe vremea când era doar o copiliță cu zâmbetul până la urechi, dar și de când abia își începuse parcursul profesional alături de Nick, în formula N&D.

"Copil fericit!", a scris Delia în dreptul imaginilor pe care le-a împărtășit cu fanii ei.

Citește și:

Delia, schimbare radicală de look

Deși zâmbetul Deliei a rămas la fel, artista a trecut de-a lungul anilor prin mai multe experiențe în ceea ce privește look-ul său. Cea mai recentă schimbare a vedetei a fost vopsirea părului în roz, look ce a fost extrem de apreciat de către internauți.

Mai mult, Delia și-a pus și aparat dentar, iar fanii artistei sunt curioși să o vadă pe cântăreață în viitoarele sale proiecte.

Vizionare placuta


Pasionata de tot ce inseamna comunicare, scris si carti bune, m-am reorientat catre pasiunile mele dupa ce magia nasterii unui copil s-a produs si in cazul meu. Kinetoterapeut la baza, tehnician...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.