Setari Cookie-uri

Roxana Vancea este pregătită să îmbrace rochia de mireasă! Bruneta se gândește la un eveniment cu totul special

Roxana Vancea este mai fericită ca niciodată de când a devenit mamă. Deși nu se visa vreodată în acest rol, bruneta este făcută pentru a fi mămică, iar asta o dovedește grija și atenția pe care i-o acordă fiul ei, Zian, dar și lui Milan, băiețelul soțului ei. Mai mult, vedeta se pregătește să fie mireasă și așteaptă cu nerăbdare să meargă la altar cu cel cu care a întemeiat o familie.

Roxana Vancea are astăzi familia pe care o visa, chiar dacă, în urmă cu mai mulți ani, vedeta spunea că nu vrea să se căsătorească și nici să devină mamă. Iată că relația cu partenerul ei de viață, Dragoș Paiu, i-a schimbat complet traiectoria în viață.

Roxana Vancea este acum mai fericită ca niciodată și se bucură de băiețelul ei, Zian, dar și de Milan, copilul lui Dragoș Paiu dintr-o relație anterioară. Cu toate că formează o familie împlinită, Roxana Vancea nu a ajuns încă în fața altarului.

Totuși, bruneta se pregătește pentru unul dintre cele mai importante evenimente din viața sa, iar primele pregătiri sunt în toi. Roxana Vancea a declarat că își dorește o nuntă restrânsă, doar cu familia și prietenii apropiați.

Citește și:

„Vreau să fim doar cu familia, la biserică, apoi să facem o masă cu apropiații. La nuntă vom facem cu toți prietenii. Să mai crească cel mic să putem să ne organizăm, suntem legați de mâini și de picioare, momentan nu am stabilit când o vom face”, a declarat Roxana Vancea, potrivit playtech.ro.

Așadar, frumoasa mămică mai așteaptă ca Zian să crească pentru a se putea bucura împreună de mult așteptatul eveniment ce va avea loc cât de curând.

Vizionare placuta


Pasionata de tot ce inseamna comunicare, scris si carti bune, m-am reorientat catre pasiunile mele dupa ce magia nasterii unui copil s-a produs si in cazul meu. Kinetoterapeut la baza, tehnician...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: