Setari Cookie-uri

Uite ce frumoasă este fiica Loredanei! Tânăra de 24 de ani a realizat un pictorial de senzație

Fiica Loredanei Groza este de o frumusețe răpitoare. Tânăra de 24 de ani a luat tot ce este mai frumos de la mama sa, iar acum fanii au ocazia să o vadă pe Elena Boncea în câteva fotografii de senzație.

Loredana Groza are cu ce se mândri, atunci când vine vorba despre fiica ei. Elena Boncea a crescut și s-a transformat într-o adevărată domnișoară cu stil, gata să cucerească lumea artistică din România.

Recent, mama ei a postat câteva imagini pe contul său de Instagram cu fiica ei, iar reacțiile internauților nu au întârziat să apară. Astfel, Elena Boncea poate fi văzută într-un cadru ce aparține perioadei interbelice, purtând o rochie neagră, clasică și având o coafură cu bucle, în stil retro. Eleganța și rafinamentul fiicei Loredanei au fost îndelung apreciate, dar și frumusețea nativă a tinerei.

Fanii au lăudat-o pe Elena Boncea în comentarii, dar și pe mama ei, a cărei frumusețe a fost vizibil moștenită. Momentan, Loredana nu a dezvăluit dacă imaginile distribuite cu fiica sa fac parte dintr-un proiect al Elenei Boncea sau este un pictorial pe care tânăra l-a realizat.

Citește și:

Vizionare placuta


Pasionata de tot ce inseamna comunicare, scris si carti bune, m-am reorientat catre pasiunile mele dupa ce magia nasterii unui copil s-a produs si in cazul meu. Kinetoterapeut la baza, tehnician...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.