Setari Cookie-uri

Loredana Groza, reacție neașteptată după ce internauții au scris că fiica sa are operații estetice!

Loredana Groza și fiica sa, Elena Boncea au o relație extrem de specială, ba mai mult, cele două se aseamănă din punct de vedere fizic. Astfel, internauții i-au scris imediat vedetei că fiica sa are are operații estetice. Loredana a sărit imediat în apărarea Elenei, iar răspunsul artistei le-a închis gura răutăcioșilor!

Loredana Groza este extrem de mândră de fiica ei și are și motive! Elena Boncea s-a transformat într-o domnișoară rafinată și foarte frumoasă, iar la numai 24 de ani, fiica Loredanei primește sute de aprecieri.

Recent, Loredana a postat pe pagina sa de Instagram mai multe fotografii cu fiica sa, realizate în timpul unui pictorial special, cu un cadru din perioada interbelică. Deși vedeta păstrează discreția în ceea ce privește familia sa, de această dată, Loredana a vrut să le arate tututor cât de frumoasă este fata ei, Elena Boncea.

Imaginile cu fiica artistei au făcut senzație pe social media, iar prietenii virtuali ai Loredanei au apreciat imediat rafinamentul și eleganța cu care Elena a pozat, ca o adevărată profesionistă.

Totuși, printre comentariile de bine de pe pagina de socializare a Loredanei au apărut și critici cu privire la înfățișarea Elenei Boncea. Se pare că cei care au lăsat comentarii negative sunt nemulțumiți cu privire la operațiile estetice pe care Elena le-ar fi făcut.

Citește și:

,,Nu vreau să fiu răutăcios, dar buzele sunt injectate. Păcat, tânără și deja modificată", a cometat un internaut la pozele cu Elena Boncea.

Așa cum era și firesc, Loredana a sărit imediat în apărarea fiicei sale și le-a închis gura răutăcioșilor. Vedeta a declarat că frumusețea Elenei este nativă și că fiica ei este exact așa cum a făcut-o ea, fără nicio intervenție de ordin estetic.

„Domnu Costi, să nu va pară! E cum a făcut-o mama”, a fost răspunsul Loredanei, scurt și la obiect.

Vizionare placuta


Pasionata de tot ce inseamna comunicare, scris si carti bune, m-am reorientat catre pasiunile mele dupa ce magia nasterii unui copil s-a produs si in cazul meu. Kinetoterapeut la baza, tehnician...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.