Setari Cookie-uri

Loredana Groza, mișcări incendiare pe masa unui club de fițe! Pasională și îndrăzneață, artista a încins imaginația fanilor

Loredana pare că trece prin cea mai bună perioadă a vieții sale, iar pofta de viață și energia pozitivă o fac pe artistă să își trăiască viața precum o adolescentă. Recent, Loredana a postat un video cu ea în care dansează lasciv și în care le arată internauților cât de sexy se simte în pielea ei.

Loredana Groza și-a schimbat radical viața, asta după ce a făcut mai multe transformări fizice. Artista a abordat o imagine mult mai sexy și mai provocatoare, lăsându-i pe fanii ei cu gura căscată la fiecare apariție.

Recent, Loredana s-a distrat pe cinste într-un club de fițe din Capitală și le-a împărtășit și fanilor ei câteva imagini din seara pe care artista a trăit-o la maxim. Fără inhibiții și cu multă pasiune, Loredana le-a arătat internauților că vârsta este doar un număr și că se simte extrem de sexy în prezent.

Loredana a petrecut alături de Ema Uta și s-a simțit ca o adolescentă, dansând și petrecând până spre dimineață. Ea s-a filmat în timp ce le arăta fanilor de ce este în stare, punându-le imaginația la contribuție masculilor de pe social media.

Citește și:

"Trăiește ca și cum ziua de mâine nu ar exista", a scris artista la postarea incendiară de pe Instagram.

Așa cum era de așteptat, fanii au reacționat imediat și au complimentat-o pe Loredana pentru exuberanța de care dă dovadă.

"Arăți mai bine acum decât când erai tânără", a fost unul dintre comentariile postate de fanii ei.

Vizionare placuta


Pasionata de tot ce inseamna comunicare, scris si carti bune, m-am reorientat catre pasiunile mele dupa ce magia nasterii unui copil s-a produs si in cazul meu. Kinetoterapeut la baza, tehnician...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.