Setari Cookie-uri

Olena Zelenska, mesaj pentru întreaga lume: Ca orice femeie din Ucraina, acum mă tem pentru soțul meu

Olena Zelenska a trimis o scrisoare către SUA, în care se adresează întregii lumi. "Opriți războiul" a fost mesajul Primei Doamne a Ucrainei pentru mai marii lideri ai lumii.

Olena Zelenska trece prin momente cumplinte de aproape de o lună de zile, de când a izbucnit războiul în Ucraina. Prima Doamnă a fost nevoită să plece de lângă soțul său, rugându-se neîncetat de atunci pentru siguranța lui Vladimir Zelenski și a poporului său.

În ultimele săptămâni, Olena Zelenska a atras atenția pe rețelele de socializare în legătură cu moartea nevinovată a civililor, printre care și copii. Recent, soția lui Vladimir Zelenski a mai transmis un mesaj către Statele Unite ale Americii, care, însă, se adresează întregilor lideri politici.

"Opriți războiul!" este mesajul Primei Doamne, scurt și la subiect. Declarația sa rezumă esențialul ultimei luni, dar și toată suferința pe care armata rusă a provocat-o poporului ucrainean.

Citește și:

„Bănuiesc că mesajul meu este foarte semănător cu cel pe care îl transmite întreaga lume. Doar două cuvinte simple: Opriți războiul”, a scris soţia preşedintelui ucrainean.

Mai mult, Olena Zelenska a mărturisit că îi este teamă pentru viața soțului ei și că în fiecare dimineață se roagă ca tatăl copiilor ei să fie în siguranță.

"Ca orice femeie din Ucraina, acum mă tem pentru soțul meu. În fiecare dimineață, înainte de a-l suna, mă rog să fie bine. Știu, de asemenea, cât de puternic și de rezistent este. El este capabil să reziste la orice, mai ales când apără oamenii și lucrurile pe care le iubește”, a mai spus Prima Doamnă a Ucrainei.

Vizionare placuta


Pasionata de tot ce inseamna comunicare, scris si carti bune, m-am reorientat catre pasiunile mele dupa ce magia nasterii unui copil s-a produs si in cazul meu. Kinetoterapeut la baza, tehnician...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.