Setari Cookie-uri

Iulia Vântur, succes răsunător și peste ocean! Vedeta se află în turneu în America și strălucește pe marile scene ale lumii

Iulia Vântur are parte de un succes răsunător peste ocean, asta după ce a câștigat definitiv inimile fanilor de la Bollywood. Vedeta se află în turneu în America, acolo unde cântă pe marile scene ale lumii.

Iulia Vântur este una dintre româncele care scrie istorie în lumea întreagă. Deși nimeni nu și-ar fi imaginat ce are destinul pregătit pentru frumoasa vedetă tv, Iulia Vântur și-a urmat calea inimii și a plecat în India.

Aici, viața sa s-a transformat radical, iar vedeta a început să intre în lumea artistică, unde are un succes colosal. Iulia Vântur este cântăreață și actriță, iar acum succesul tău a depășit granițele țării care a adoptat-o.

Blondina a reușit să cucerească și America, acolo unde se află și în prezent, fiind protagonista unui turneu alături de alți artiști din India, precum Guru Randhawa și Kanika Kapoor.

Melodiile antrenante, coregrafiile spectaculoase, ținutele provocatoare, dar și prezența scenică a Iuliei Vântur o fac pe aceasta să fie o artistă iubită pe tot globul.

Citește și:

Ea a avut concerte cu sala plină în Houston, New Jersy și Washington, iar în programul său mai sunt prevăzute Los Angeles, New York și Orlando. Prețul biletelor puse la bătaie pentru concertele IUliei Vântur au un preț între 19 și 1.500 de dolari.

Turneu se va termina pe 2 aprilie, atunci când va avea loc și ultimul spectacol, în Orlando.

Vizionare placuta


Pasionata de tot ce inseamna comunicare, scris si carti bune, m-am reorientat catre pasiunile mele dupa ce magia nasterii unui copil s-a produs si in cazul meu. Kinetoterapeut la baza, tehnician...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.