Setari Cookie-uri

Cele mai bine îmbrăcate vedete de pe covorul roșu. Vezi aici cine a strălucit la Gala Premiilor Oscar

Gala Premiilor Oscar este un moment bun pentru ca vedetele să fie admirate pentru ținutele lor. Vestimentații glamouroase, rochii strălucitoare și apariții controversate, toate acestea fac parte din seara memorabilă a Premiilor Oscar din acest an.

Seara trecută, vedetele s-au întrecut în ținute care mai de care mai glamouroase, iar ținutele marilor case de modă au strălucit pe staturile de la Hollywood.

Printre cele mai bine îmbrăcate vedete de pe covorul roșu din acest an se numără Kristien Dunst, Zoe Kravitz sau Zendaya.

Apariții fermecătoare la Oscaruri

Kristen Dust a optat pentru seara Oscarurilor pentru o rochie roșie, lungă, semnată Christian Lacroix. Apariția sa a fost printre preferatele criticilor de modă, primind numeroase aprecieri.

Zoe Kravitz, fiica celebrului Lenny Kravitz a purtat o rochie elegantă și feminină, într-un roz deschis. Semnătura ținutei aparține casei de modă Saint Laurent și a câștigat un rol fruntaș în topul realizat de criticii de modă.

Jessica Chastain este una dintre marile câștigătoare ale Premiilor Oscar din acest an, însă apariția sa a stârnit păreri contradictorii. Ținuta aleasă, o rochie din cea mai nouă colecție Gucci a stârnit controverse, asta pentru că cei de la revista Vogue nu au inclus apariția actriței ca fiind printre cele mai bine îmbrăcate vedete de pe covorul roșu,

Citește și:

Lupita Nyong'o a primit numeroase aprecieri pentru vestimentația aleasă, o rochie lungă, aurie, semnată Prada.

Zendaya este, așa cum și-a obișnuit fanii, una dintre cele mai apreciate apariții de la evenimente. Vedeta a optat pentru o ținută semnată de casa de modă Valentino. Combinația de ținute a vedetei i-a făcut pe critici să o aplaude pentru apariția demnă de covorul roșu.

Vizionare placuta


Pasionata de tot ce inseamna comunicare, scris si carti bune, m-am reorientat catre pasiunile mele dupa ce magia nasterii unui copil s-a produs si in cazul meu. Kinetoterapeut la baza, tehnician...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.