Setari Cookie-uri

Problemele de sănătate îi dau bătăi de cap Lidiei Buble! Artista, anunț neașteptat pe social media

După o perioadă în care a lipsit de pe social media, Lidia Buble face din nou un anunț surprinzător. Vedeta le-a mărturisit internauților ce probleme de sănătate are, dar și cum îi afectează acestea viața de zi cu zi.

După o absență de câteva săptămâni de pe social media, Lidia Buble a revenit cu un look extrem de apreciat de către fanii ei, dar și cu o piesă sensibilă care a intrat imediat în topul radiourilor din țară.

Fanii artistei i-au simțit din plin absența Lidiei și s-au bucurat extrem de tare atunci când șatena a reînceput să posteze pe conturile sale de socializare. După acest detox de la rețelele de socializare, Lidia a făcut recent încă un anunț care i-a îngrijorat pe prietenii ei virtuali.

Lidia Buble se confruntă cu ceva probleme de sănătate, iar starea ei nu este întocmai cea mai bună de până acum. Cu toate acestea, artista încearcă să fie cu zâmbetul pe buze și le împărtășește fiecare detaliu urmăritorilor ei de pe Instagram.

Citește și:

Pentru a nu lăsa loc de interpretări, îndrăgita cântăreață le-a spus fanilor ei că a răcit destul de rău, chiar ân această perioadă în care vremea de afară este mult mai prietenoasă.

"Sunt foarte răcită. Am rezistat toată iarna la frigul ala nemernic și acum, când este cald afară, ce credeți, am răcit, sunt copză. Și ce credeți, voiam să-l plimb pe Bubbly, dar și el este avariat. (....) Suntem avariați amândoi.", le-a mărturisit Lidia Buble fanilor ei.

Vizionare placuta


Pasionata de tot ce inseamna comunicare, scris si carti bune, m-am reorientat catre pasiunile mele dupa ce magia nasterii unui copil s-a produs si in cazul meu. Kinetoterapeut la baza, tehnician...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.