Ți s-a întâmplat vreodată să întâlnești pe cineva care să îți stârnească curiozitatea, dar să nu știi ce anume să discuți cu acea persoană? Pentru astfel de situații există un mic truc, și anume: întrebări de cunoaștere! Acestea te pot ajuta să ai o relaționare mai ușoară cu omul din viața ta, dar și să scapi de anxietăți. Iată o serie de întrebări de cunoaștere perfecte pentru interacțiunea în doi!

Întrebări de cunoaștere. Întrebări pentru a cunoaște o persoană

1. Care este filozofia ta in viata? 2. Care este singurul lucru pe care ti-ai dori sa il schimbi la tine? 3. Esti o persoana religioasa sau spirituala? 4. Te consideri o persoana introvertita sau extrovertita? 5. Care este parintele de care te-ai simtit apropiat si de ce? 6. Care a fost cel mai fericit moment al vietii tale? 7. Care este cartea/ filmul tau preferat si de ce iti place atat de mult? 8. Care este acea persoana din viata ta cu care poti vorbi despre orice? 9. Cum arata weekendul perfect pentru tine? 10. Judeci o carte dupa coperta sa? 11. Pentru ce esti recunoscator astazi? 12. Care este singurul lucru pe care oamenii il inteleg mereu gresit la tine? 13. Cum arata vacanta ta ideala? 14. Ce ai invatat din relatiile trecute? 15. La ce te gandesti atunci cand esti singur? 16. Care este cel mai mare regret din viata ta? 17. Daca un duh ti-ar implini trei dorinte, care ar fi acestea?

Întrebări de cunoaștere. Întrebări de cunoaștere pentru el Care sunt unele dintre cele mai importante lucruri pe care dorești să le faci? Vrei copii? Dacă da, cati? Care este locul unde ți-ai dorit întotdeauna să călătorești? Care este lucrul pe care ți-l dorești să îl facem împreună, însă nu l-am făcut până acum? Ți-ai dorit vreodată să te muți în altă parte? Dacă da, unde și de ce? Dacă ai putea să ai o abilitate nouă sau o calitate, care ar fi aceasta? Cum vezi tu viitorul acestei relații? Care crezi că ar fi următorul lucru important pe care ar trebui să îl facem pentru a trece la următorul nivel (sau care este pentru tine următorul nivel)? Care crezi că este cel mai mare defect al acestei relații și ce ai propune tu să facem pentru a schimba asta? Întrebări de cunoaștere. Întrebări de cunoaștere pentru prieteni

Ce îți place să faci în timpul liber?

Ai trădat vreodată pe cineva?

De ce te-ai certat cel mai rău cu cineva?

Care e mâncarea ta preferată?

Care a fost materia ta preferată la școală?

Ce faci când ești singură?

Unde îți place să stai cel mai mult?

Atunci când te enervezi, cum reacționezi?

Ce zodie ești?

În ce crezi cu tărie?

Sursă foto prima pagină: Pressmaster/Shutterstock

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: