Setari Cookie-uri

Anamaria Prodan visează la o nuntă regală. Sexy impresara este gata oricând să spună DA

Anamaria Prodan trăiește o poveste de dragoste ca în filme, iar recent vedeta a declarat că este gata oricând pentru a-și uni destinul pentru a treia oară cu bărbatul misterios care i-a făcut inima să bată din nou.

Anamaria Prodan a uitat de dezamăgirea suferită în dragoste, iar acum zâmbește fericită cu gândul la viitor. Recent, sexy impresara a vorbit despre o posibilă nuntă, dar și despre planurile pe care le are alături de iubitul misterios.

Femeia de afaceri a declarat că oricând ar putea face nunta, însă vrea să aștepte ca divorțul să fie oficializat, pentru a fi o femeie liberă și în acte. Anamaria Prodan mai are nevoie de timp pentru a procesa tot ceea ce s-a întâmplat în familia sa, însă are inima deschisă și este gata să pășească pe un alt drum.

Sexy-impresara a fost invitată la un eveniment grandios în Dubai, acolo unde fosta parteneră de viață a lui Reghecampf a făcut câteva decarații despre planurile sale personale în ceea ce privește domeniul amoros. În ceea ce privește o nuntă, Anamaria Prodan nu ezită să spună că s-ar vedea mireasă pentru a treia oară.

Citește și:

”Pot să fac într-o secundă, doar că eu sunt o femeie măritată oficial și trebuie să termin divorțul, să-mi strâng copiii frumos, să nu mai facă parte din această.., după care facem și nuntă regală”, a anunțat Anamaria Prodan, la Antena Stars.

Anamaria Prodan se iubește cu un bărbat din luma bună

În ceea ce îl privește pe actualul său iubit, sexy impresara a declarat că acesta provine dintr-o lume bună și că este un bărbat așa cum nu a mai întâlnit.

”E dintr-o altă lume, o lume foarte sus, cu reguli aparte. E un bărbat așa cum trebuie să fie un bărbat. Nu ne-am sărutat, mă ia în brațe de fiecare dată și atât. Sunt niște reguli pe care o femeie le impune și un bărbat dacă vrea ceva serios le înțelege”, a mai zis impresara.

Citește și:

Vizionare placuta


Pasionata de tot ce inseamna comunicare, scris si carti bune, m-am reorientat catre pasiunile mele dupa ce magia nasterii unui copil s-a produs si in cazul meu. Kinetoterapeut la baza, tehnician...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.