Setari Cookie-uri

Andreea Mantea, din nou pe băncile școlii. Bruneta are de gând să se înscrie la o facultate de top din toamnă

Andreea Mantea are planuri mari pentru această toamnă, asta pentru că vedeta s-a hotărât să ajungă din nou pe băncile școlii. Bruneta vrea să își îndeplinească cea mai arzătoare dorință și să se înscrie din nou la facultate.

Andreea Mantea are planuri mari pentru această toamnă, asta pentru că vedeta va merge din nou la școală. Bruneta nu și-a ales să studieze orice, ci psihologie, la Facultatea de Psihologie din cadyl Universității București.

Andreea Mantea este pregătită ca de acum încolo, trei ani de zile, să frecventeze băncile facultății și să pună burta pe carte. Dorința Andreei vine din pasiunea de a ajuta oamenii și conștientizarea faptului că există multe persoane care nu se cunosc îndeajuns de mult, încât să facă alte alegeri în viață.

„Am un vis. Vreau să dau la Facultatea de Psihologie, la toamnă. Sunt vise neîndeplinite. Îmi doresc, chiar vreau să fac asta. Se schimbă gândurile din copilărie. Una e, în copilărie, când visezi să te faci medic veterinar, și alta este la maturitate”, a mărturisit Andreea Mantea.

Citește și:

Frumoasa prezentatoare tv simte că trebuie să facă o schimbare în domeniul profesional, iar cunoștințele de psihologie o vor ajuta să se înțeleagă mai bine, dar și să le ofere celor din jur un suport moral specializat.

„Am oprit multe lucruri rele, iar persoanele respective sunt foarte bine, văd viața cum o văd eu, pentru că i-am învățat să se bucure din absolut tot ce au, cât de puțin ar fi și văd viața altfel. A trecut mult timp de la discuția cu mine și nu au mai avut nicio cădere. Sunt foarte mândră de mine și aș vrea ceva oficial. Vreau să mă apuc serios de treabă, pentru că sunt multe aspecte pe care eu nu le cunosc și îmi e teamă să nu greșesc”, a mai adăugat Andreea.

Chiar dacă în copilărie frumoasa brunetă își dorea enorm să studieze la Facultatea de Teatru, tatăl ei s-a opus vehement, iar Andreea s-a înscris la Facultatea de Finanțe și Bănci. Acum, la 36 de ani, vedeta vrea să facă exact ce îi dictează inima și speră ca această nouă etapă a vieții ei să o ajute în dezvoltarea personală.

Citește și:

Vizionare placuta


Pasionata de tot ce inseamna comunicare, scris si carti bune, m-am reorientat catre pasiunile mele dupa ce magia nasterii unui copil s-a produs si in cazul meu. Kinetoterapeut la baza, tehnician...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.