Setari Cookie-uri

Carmen Bruma a fost operată pentru a doua oară! Cum se simte vedeta după intervenția suferită?

Carmen Brumă a fost operată pentru a doua oară, iar partenera de viață a lui Mircea Badea le-a povestit internauților cum a ajuns în această situație, dar și ce pot face cei care o urmăresc pentru a preveni complicațiile.

Carmen Brumă a ajuns pentru a doua oară în cabinetul medicului chirurg, asta pentru că vedeta avea urgent nevoie de o procedură minim-invazivă, numită scleroterapie.

Problemele mai vechi cu varicele nu îi mai dădeau pace partenerei de viață a lui Mircea Badea, astfel că îndrăgita vedetă tv s-a dus direct în cabinetul medicului chirurg.

Carmen Brumă și-a anunțat fanii de pe Instagram că se simte foarte bine după intervenția suferită. Mai mult, ea le-a mai spus internauților că este nevoită să poarte un ciorap de compresie timp de patru săptămâni.

”Mi-am scos pansamentul după 48 de ore. Se observă îmbunătățiri. Nu mă doare și nu m-a durut sau usturat nimic. Singurul discomfort e ciorapul de compresie care trebuie purtat patru săptămâni (zi și noapte dacă poți). Ieri am făcut 10.000 de pași, astăzi la fel, nu am putut să alerg pentru că mă țineau bandajele”, a povestit Carmen Brumă, pe rețeaua sa de socializare.

Citește și:

Carmen Brumă le-a oferit și câteva sfaturi celor care au grijă de sănătatea lor și nu își doresc să ajungă în această situație. Vedeta le-a spus prietenilor virtuali că hidratarea este extrem de importantă, dar și consumul de fibre.

”Trebuie să ai grijă să mănânci lucruri care să stimuleze circulația și să nu faci lucruri care să afecteze, cum ar fi fumatul. Trebuie să mănânci fibre, trebuie să te hidratezi, pentru a evita constipația, pentru că varicele și constipația nu fac casă bună deloc. Ai nevoie de fibre și solubile și insolubile și de apă, că degeaba mănânci fibre, dacă nu te hidratezi corespunzător. Poți să faci chiar mai rău”, a mai zis ea.

Vizionare placuta


Pasionata de tot ce inseamna comunicare, scris si carti bune, m-am reorientat catre pasiunile mele dupa ce magia nasterii unui copil s-a produs si in cazul meu. Kinetoterapeut la baza, tehnician...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.