Setari Cookie-uri

Reghecampf, plângere penală împotriva Aneimaria Prodan. Impresara a aflat după ce a ieșit din sala de judecată

Scandalul Reghecampf-Prodan pare fără de sfârșit, iar mai nou, sexy-impresara și-a anunțat internauții că Laurențiu Reghecampf a depus o plângere la poliție pe numele ei.

Cea de-a doua întâlnire la tribunal din procesul de divorț al lui Laurențiu Reghecampf și Aneimaria Prodan s-a lăsat cu momente de tensiune dar și cu mărturisiri bombă!

După ce Anamaria Prodan a venit la Judecătoria Buftea însoțită de fiica ei, Sarah și de fiul său și al antrenorului, Bebeto, sexy-impresara s-a arătat uimită de comportamentul încă actualului ei soț care nu a dorit să își salute copiii.

Mai mult, nici Luca, băiatul lui Reghecampf din prima căsătorie nu a dorit să stea de vorbă cu frații lui, iar Sarah s-a arătat complet dezamăgită de atitudinea celui cu care a crescut împreună.

Mai mult, după ce a ieșit din sala de judecată, Anamaria Prodan a declarat că Laurențiu Reghecampf a depus o nouă plângere penală pe numele ei.

"Am fost anunțată că Reghe a depus azi o nouă plângere la Secția 2 de Poliție. Mare îți e Grădina, Doamne! Ne e milă de el!", a comentat sexy-impresara pe contul său de INstagram.

Citește și:

După finalul celei de-a doua întrevederi la tribunal procesul nu a fost soluționat, însă Anamaria Prodan își dorește ca totul să se termine cât mai repede și să meargă la notar pentru a desface căsătoria de antrenorul de la Craiova.

"Partajul trebuie făcut, dar el nu vrea să meargă la notar că știe că vine partajul. Acolo trebuie să vorbești, dar cum el nu are nimic e greu să facem la notar.", a mai spus blondina.

Vizionare placuta


Pasionata de tot ce inseamna comunicare, scris si carti bune, m-am reorientat catre pasiunile mele dupa ce magia nasterii unui copil s-a produs si in cazul meu. Kinetoterapeut la baza, tehnician...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.