Setari Cookie-uri

Bianca Drăgușanu, pregătită pentru al doilea copil: Vreau acum!

Bianca Drăgușanu a mărturisit că își dorește să devină mămică pentru a doua oară, asta după ce a ținut un bebeluș în brațe. Blondina le-a spus internauților că vrea încă un copil chiar acum.

Bianca Drăgușanu este extrem de mândră de fiica ei, Sofia, iar fanii s-au întrebat de-a lungul timpului dacă diva nu mai vrea să devină mămică pentru a doua oară.

Iată că acum vedeta a dat din casă și a recunoscut că își mai dorește încă un copil, în viitorul apropiat. Blondina le-a mărturisit totul internauților și le-a spus despre planurile sale de viitor.

Aflată în atelierul său de haine, BIanca Drăgușanu a primit o vizită surpriză, o clientă care a venit în magazinul divei alături de bebelușul său. Bianca Drăgușanu nu a ezitat să nu îl ia în brațe pe cel mic și s-a filmat în timp ce îl pupă și îl îmbrățișează cu mult drag.

„Uitasem cum e să ai un bebeluș așa mic în brațe. Vreau și eu acum. Vreau!”, a spus Bianca Drăgușanu în timp ce ținea în brațe bebelușul.

Citește și:

Diva a fost topită după copilul pe care îl ținea în brațe, astfel că și-a dat seama cât de dor îi este să țină un bebeluș în brațe. Mai mult, ea a făcut anunțul cel mare și le-a spus tuturor că își dorește să devină pentru a doua oară mamă.

Sursă foto: Instagram

Gabi Bădălău și Bianca Drăgușanu, relație cu năbădai

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău au o relație extrem de complicată, presărată cu împăcări și despărțiri. Totuși, diva nu renunța la ideea de a-și întemeia o familie, astfel că rămâne de văzut dacă Bianca va alege să îi facă un copil afaceristului.

Vizionare placuta


Pasionata de tot ce inseamna comunicare, scris si carti bune, m-am reorientat catre pasiunile mele dupa ce magia nasterii unui copil s-a produs si in cazul meu. Kinetoterapeut la baza, tehnician...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.