Setari Cookie-uri

Sandwichul care a ținut prima pagină a ziarelor din America vine acum în România

Textura crocantă la exterior, frăgezimea și suculența interioară, modul lent în care este gătit, fac ca sandwich-ul de pui Popeyes să fie unul dintre cele mai gustoase sortimente existente în acest moment pe piață.

Există multe lucruri care se pot întâmpla atunci când un celebru lanț de restaurante lansează un produs vedetă: cozi interminabile sau certuri pe social media despre gustul lui. Însă ca acesta să fie sold out în ziua lansării și să țină prima pagină a ziarelor, mai rar veți auzi.

Vorbim despre nimeni altul decât celebrul The Chicken Sandwich de la Popeyes care va putea fi acum savurat și de români, începând cu 9 aprilie, la Băneasa Shopping City din București. Iar alături de acesta, vă veți putea bucura de cartofii prăjiți Cajun, pui prajit, unic condimentat, fraged în interior și crocant la exterior, inele de ceapă proaspătă, biscuiți americani, iar restul meniului vă lăsăm pe voi să îl descoperiți.

SUA și UK sunt două dintre marile piețe în care The Chicken Sandwich a făcut o mare vâlvă în momentul în care a fost lansat, produsul devenind ”sold out” în timp record. Există o serie de motive pentru care acest tip de sandwich este apreciat, unul dintre acestea fiind modul în care sunt gătite bucățile de pui aflate în compoziția lui: carnea este proaspătă, nu congelată și este marinată timp de 12 ore cu un mix de ingrediente Cajun și Creole, inspirate din tradiția bucătariei din Lousiana.

Citește și:

Textura crocantă la exterior, frăgezimea și suculența interioară, modul lent în care este gătit, fac ca sandwich-ul de pui Popeyes să fie unul dintre cele mai gustoase sortimente existente în acest moment pe piață.

Pentru ca gustul sandwich-ului să fie cât mai savuros, este necesar ca și chiflele aflate în componența acestuia să fie realizate după o rețeta autentică. Acestea au un aspect și un gust care pur și simplu te fac să te îndrăgostești din prima și să spui adio puiului obișnuit.

Crocantă la exterior pentru a putea avea un aspect cât mai plăcut și fragedă la interior pentru a putea fi consumată într-un mod plăcut, chifla utilizată în realizarea sandwich-ului aduce un plus de savoare și face că acest sortiment să fie consumat cu mare patos de toata lumea.

Citește și:

    De asemenea, și sosurile din meniul Popeyes își aduc aportul în ceea ce pasionații de mâncare de tip fast food numesc cel mai bun sandwich cu pui existent în acest moment pe piața de specialitate.

    Brandul Popeyes este fondat pe o tradiție culinară veche de 300 de ani, care aduce o fuziune de stiluri de gătit, condimente și ingrediente inspirate din Lousiana. Primul restaurant, care a făcut celebru puiul Popeyes, a fost deschis în anul 1972, în New Orleans. În acest moment, lanțul de restaurante este prezent în peste 25 de țări din întreaga lume, iar în România se va deschide pe 9 aprilie în Băneasa Shopping City din București, în food court-ul de la parter.

    Încă de la început, clienții Popeyes vor avea la dispoziție serviciul Delivery, comandă la kioskuri, programul Loyalty sau vor putea comanda prin aplicația mobilă, toate menite să le facă viața mai ușoară și să se bucure de gustul Popeyes în orice moment, simplu și rapid.

    Vizionare placuta


    Kudika
    7 Aprilie 2022
    Echipa Kudika
    Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

    Ti-a placut acest articol?

    Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.