Setari Cookie-uri

Cum susține Dana Budeanu că ar arăta mâncarea din Spitalul Floreasca?

Dana Budeanu a publicat o fotografie pe contul său de Instagram în care le arată internauților cum arată mâncarea pe care o primește un pacient internat la Spitalul Floreasca din Capitală. Cu 11 lei pe zi, Guvernul asigură hrana miilor de bolnavi din țară, lucru ce a indignat-o pe creatoarea de modă care cere urgent soluționări.

Situația bolnavilor din spitalele României este una extrem de sensibilă, iar recent, Dana Budeanu a făcut câteva dezvăluiri despre suferinzii din spitale și hrana pe care aceștia o au asigurată de la Guvern.

Cu o sumă de 11 lei alocată fiecărui bolnav, pentru trei mese pe zi, mâncarea pe care un pacient o primește în spital te lasă fără cuvinte. Dana Budeanu a adus recent această situație în atenția autorităților și speră la o rezolvare.

Creatoarea de modă a făcut mai multe acuzații și a postat fotografii cu mâncarea pe care diverși pacienți internați la spitalele din România o primesc. Recent, Dana Budeanu a stârnut un val de controverse după ce a publicat o poză trimisă de unul dintre urmăritorii săi, în care se află un mic dejun pentru un bolvav internat la Spitalul Floreasca.

Citește și:

Cu un ou fiert, două felii de pâine și un pahar de ceai, suferinzii au astfel parte de prima masă a zilei într-unul dintre cele mai mari spitale din țară.

"Bună dimineața de la Spitalul Floreasca!", a scris Dana Budeanu în dreptul fotografiei.

Totuși, Dana Budeanu a oferit și un exemplu pozitiv și le-a arătat internauților meniul unei proaspete mămmici internată la Maternitatea Cuza Vodă din Iași.

Vizionare placuta


Pasionata de tot ce inseamna comunicare, scris si carti bune, m-am reorientat catre pasiunile mele dupa ce magia nasterii unui copil s-a produs si in cazul meu. Kinetoterapeut la baza, tehnician...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.