Setari Cookie-uri

5 sfaturi pentru alegerea dulapurilor de bucătărie potrivite

Atunci când plănuiți să vă renovați bucătăria, alegerea celor mai potrivite dulapuri de bucătărie va fi una dintre cele mai dificile sarcini.

Ei bine, asta pentru că aveți o mulțime de opțiuni atunci când vine vorba de stilul ușilor de dulap, finisajele, marca și materialele folosite.

La fel ca un scaun de dining, pe lângă aspectul estetic, dulapurile de depozitare dictează organizarea generală și fluxul de lucru al viitoarei dvs. bucătării. Acestea fiind spuse, este critic să luați o decizie corectă pentru noile dvs. dulapuri de bucătărie, așa că aceste sfaturi de experți vă vor ajuta foarte mult.

1) Vizualizați aspectul și organizarea bucătăriei dvs.

Este esențial ca dulapurile de bucătărie prefabricate sau personalizate să se potrivească cu aspectul viitoarei dvs. bucătării, astfel încât să existe eficiență în muncă și depozitare.

Între timp, dacă sunteți pasionat de păstrarea bucătăriei organizate, atunci trebuie să îi spuneți dezvoltatorului dvs. să pună niște separatoare, trăgătoare sau sertare în depozitele din bucătărie. De exemplu, dacă intenționați să aveți multe condimente și ierburi, atunci trebuie să dedicați un raft de condimente în interiorul dulapului sau sertarului dvs.

Citește și:

2) Ce este mai bine pentru dumneavoastră: dulapuri personalizate sau prefabricate?

În finalizarea deciziei între un dulap prefabricat sau unul personalizat, aceasta va depinde în mare măsură de bugetul dvs. Există o diferență mare de preț între aceste două, dar veți simți și diferența de calitate și stil. Dacă aveți bugetul necesar, atunci optați pentru dulapuri de bucatarie personalizate, deoarece producătorul dvs. poate fabrica cu precizie dimensiunea și designul potrivit pentru dulapurile de bucătărie de colț, suspendate pe perete sau de bază.

Pe de altă parte, veți avea opțiuni limitate de design și dimensiuni pentru dulapurile prefabricate care sunt vândute în cea mai mare parte în orice magazin de dulapuri de bucătărie. De asemenea, vor exista cazuri frecvente în care dulapul de stoc ales de dvs. nu se va potrivi în mod corect cu celelalte finisaje prezente în bucătăria dvs.

Citește și:

3) Potriviți aparatele de bucătărie cu designul dulapurilor dvs.

Atunci când vă proiectați dulapurile de bază pentru bucatarie nu uitați niciodată să vă imaginați aparatele pe care le veți instala între dulapuri sau deasupra acestora. Acest lucru este important, deoarece are un impact asupra fluxului de lucru în timpul pregătirii meselor.

Unele dintre electrocasnicele obișnuite de bucătărie pe care trebuie să le luați în considerare sunt: aragazul, mașina de spălat vase, cuptorul cu microunde și frigiderul. Asigurați-vă că vă consultați cu designerii și profesioniștii în această privință, pentru a evita să afectați funcționalitatea bucătăriei dvs.

4) Ce stil de dulap vă doriți?

În principiu, există trei stiluri principale de dulapuri din care puteți alege: dulapuri moderne, de tranziție și tradiționale. Dacă încă nu știți pe care să le alegeți, atunci cereți ajutorul designerilor de bucătărie, deoarece aceștia au experiență în acest domeniu.

Citește și:

În general, stilul de dulap trebuie să fie armonios cu celelalte culori și finisaje din interiorul bucătăriei. De exemplu, un blat de bucătărie de culoare închisă asociat cu un dulap cu față de sticlă cu finisaj lucios ar arăta total ciudat din toate punctele de vedere.

Prin urmare, stilul dulapului dvs. poate fie să se îmbine perfect cu tema generală a bucătăriei dvs., chiar si cu un scaun dining fie să facă o lumină să iasă în evidență din fundal.

5) Ce finisaj de dulap vă doriți?

Tipul de finisaj al dulapului pe care îl alegeți influențează personalitatea pe care o proiectați în noua dvs. remodelare a bucătăriei. De asemenea, această notă finală influențează foarte mult frumusețea generală a dulapurilor dvs.

La momentul actual, aveți 7 opțiuni pentru finisajul dulapurilor dvs.:

Citește și:

- Finisaj pe bază de apă: Îmbunătățește rezistența la zgârieturi a dulapului dvs. și vine cu un conținut scăzut de compuși organici volatili (COV). În plus, este ușor de aplicat și se usucă rapid.

- Vopsit: O alegere excelentă pentru a pune în valoare modelele de granulație a lemnului din dulapurile dvs. din lemn masiv.

- Glazurate: Se aplică peste vopseaua pentru dulapuri, unde adaugă mai multă profunzime și stil dulapurilor dvs.

- Natural: Vă puteți bucura de culoarea originală a dulapurilor dumneavoastră.

- Vopsit: O alegere excelentă atunci când doriți o culoare îndrăzneață pe dulapurile dumneavoastră.

- Lacuite: Ajută dulapurile dvs. din lemn să reziste la îmbătrânire, coroziune și deteriorări cauzate de căldură.

- Degradat: Excelent pentru a obține un aspect anticizat.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
12 Aprilie 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.