Setari Cookie-uri

Serena Williams, momente dramatice la nașterea fiicei sale. Jucătoarea de tenis era convinsă că va muri

Serena Williams a povestit momentele dramatice prin care a trecut la nașterea fiicei sale, dar și despre suferința care îi putea aduce moartea.

Serena Williams este o luptătoare, atât pe teren, cât și în viața de zi cu zi. Jucătoarea de tenis a povestit despre momentele cumplite prin care a trecut la nașterea fiicei sale, dar și despre suferința extrem de periculoasă care îi putea provoca moartea.

Bine cunoscuta jucătoare de tenis a născut-o pe Alexis Olympia Ohanian în anul 2017, însă și acum se gândește la momentele cumplite prin care a trecut atunci și care i-ar fi putut aduce moartea în doar câteva clipe.

Serena Williams a povestit că în timpul nașterii a suferit un embolism pulmonar cauzat de blocarea unui cheag de sânge care alimentează inima și plămânii.Deși ea le spunea cadrelor medicale că starea ei nu este una bună și descria simptome asemănătoare acestei complicații, medicii și asistentele nu au luat-o în seamă pe celebra jucătoare de tenis.

Citește și:

Serena Williams a început să respire din ce în ce mai greu, apoi să tușească extrem de puternic, moment în care operația s-a desprins și a trebuit să fie din nou dusă pe masa de operație.

„Când m-am trezit am simțit că eram pe moarte. Părinții și socrii mei încercau să-mi vorbească, iar eu nu mă puteam gândi decât că: „Mor. O să mor. Dumnezeule!”, a povestit Serena.

Sportiva ăi este recunoscătoare medicului care a luat în seamă simptomele ei și care a intervenit imediat și i-a salvat viața jucătoarei de tenis.

„Îi sunt atât de recunoscătoare. Aveam un cheag de sânge la plămâni. A trebuit să mi se introducă un filtru în vene pentru a-l distruge înainte să-mi ajungă la inimă. Eram epuizată. Deși luptasem pentru heparină, nu mi-a plăcut tratamentul. Voiam doar să fiu cu copilul meu”, a mai adăugat Serena Williams.

Citește și:

Vizionare placuta


Pasionata de tot ce inseamna comunicare, scris si carti bune, m-am reorientat catre pasiunile mele dupa ce magia nasterii unui copil s-a produs si in cazul meu. Kinetoterapeut la baza, tehnician...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.