Setari Cookie-uri

Rihanna s-ar fi despărțit de A$AP Rocky, cu puțin timp înainte ca artista să nască

Zvonurile conform cărora Rihanna și A$AP Rocky s-ar fi despărțit circulă în presa de peste ocean, iar motivul ar fi infidelitatea artistului.

Rihanna este o viitoare mămică superbă, care se bucură la maxim de perioada în care se află. Vedeta se simte extrem de bine în pielea ei și așteaptă cu nerăbdare nașterea primului ei copil. Cu toate că lucrurile par roz, veștile de peste ocean nu sunt atât de pozitive.

În presă se vehiculează cum că cei doi viitori părinți s-ar fi despărțit, cu puțin timp înainte ca Rihanna să nască. Până în prezent, niciunul din cei doi artiști nu au confirmat sau infirmat zonurile.

Gurile rele scriu despre o a treia persoană în relația celor doi, iar infidelitatea lui A$ASP ar fi motivul separării celor doi. Se pare că rapperul ar fi înșelat-o pe Rihanna cu un celebru designer de pantofi, Amina Muaddi.

Aceasta a postat un mesaj pe pagina sa de Instagram în care a infirmat zvonurile și și-a exprimat regretul că Rihanna trebuie să fie părtașă la un asemenea scandal, într-o perioadă atât de sensibilă.

Citește și:

Rihanna și A$ASP, prieteni de o viață

Rihanna și rapperul american sunt prieteni de peste un deceniu, însă relația lor a început în iarna anului 2020. Lucrurile s-au mișcat relativ repede, iar la începutul acestui an, artista și-a dezvăluit sarcina, printr-o ședință foto alături de partenerul său.

Vizionare placuta


Pasionata de tot ce inseamna comunicare, scris si carti bune, m-am reorientat catre pasiunile mele dupa ce magia nasterii unui copil s-a produs si in cazul meu. Kinetoterapeut la baza, tehnician...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.