Andreea Bănică știe că nimic nu este mai important pentru un artist decât aspectul fizic, iar vedeta ar face orice pentru a rămâne tânără cât mai mult timp. Recent, artista a apelat din nou la ajutorul medicului estetician și și-a făcut câteva proceduri non-invazive, menite să îi îmbunătățească aspectul pielii.

Andreea Bănică s-a ocupat de această dată de zona abdomenului, a gâtului și a decolteului. Elasticitatea pielii contribuie la întinerirea aspectului fizic general, iar artista nu a ezitat să facă tot ce este necesar pentru a avea un look fresh.

"S-a adunat oboseala. Am programare la un tratament pe care-l fac pentru piele, față, gât, decolteu și abdomen. Se face special pentru calitatea pielii, pentru îmbunătățirea pielii, pentru laxitatea pielii. Abdomenul meu s-a și subțiat și o să continui acest tratament.

Este un tratament pentru piele, riduri fine la nivelul feței, brațe, abdomen, bărbie dublă, cicatrici post-acneice, vergeturi și polii dilatați. Acest tratament stimulează sinteza de colagen și face pielea să devină mai fermă și mai estetică după slăbire sau naștere'', a declarat Andreea Bănică pe rețelele de socializare.

Vedeta este adepta procedurilor non-invazive și declară că aspectul fizic este important atunci când te prezinți în spața unui public numeros, ca al ei. Mai mult, Andreea Bănică a slăbit considerabil în ultima perioadă, lucru ce îi conferă și mai multă încredere în sine.

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: