Setari Cookie-uri

Alex Delea, probleme serioase după ce s-a întors din Republica Dominicană: Mi-e foarte greu să...

Alex Delea este invitat atât în emisiuni TV, cât și la anumite posturi, pentru a vorbi despre întreaga experiență de care s-a bucurat în Republica Dominicană. Acesta a reușit să câștige marele premiu, dând dovadă de foarte multă putere din punct de vedere fizic, dar și din punct de vedere psihic.

Ce probleme are Alex Delea de când s-a întors în țară

Alex Delea este marele câștigător al emisiunii Survivor România și, de asemenea, primul Războinic care a reușit să obțină mai multe voturi decât un Faimos, într-un sezon în care mulți credeau că tot cineva din echipa roșie va pleca acasă cu trofeul. În primele minute, după ce și-a auzit numele, Alex Delea a fost în stare de șoc, deoarece nu realiza în adevăratul sens al cuvântului ce i se întâmpla. După ce și-a revenit cât de cât, a pus mâna pe telefon și le-a mulțumit oamenilor din fața micilor ecrane datorită cărora a reușit să își vadă visul împlinit.

De când a ajuns în România, el nu face altceva decât să încerce să revină ușor, ușor la viața pe care o avea înainte, deși îi este extrem de greu. La fel ca o mare mare dintre colegii lui, câștigătorului îi este greu chiar și să doarmă în propriul pat, aceasta fiind una dintre cele mai mari probleme pe care le are. Având în vedere că a dormit timp de mai bine de cinci luni pe jos, este de la sine înțeles că nu se va obișnui prea curând cu schimbările, dar face toate eforturile necesare în acest sens.

Citește și:

Citește continuarea pe 9am.ro

Vizionare placuta


Kudika
8 Iunie 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.