Justin Bieber trece prin momente de-a dreptul îngrozitoare, asta de când jumătate din față i-a paralizat. Artistul a postat, la sfârșitul săptămânii trecute, un video în care le arată fanilor cum se manifestă sindromul Ramsay Hunt de care suferă și le-a vorbit despre paralizia facială pe care o are, și din cauza căreia este nevoit să își anuleze mai multe concerte.

Starul de peste ocean își păstrează optimismul și își pune toată încrederea în Dumnezeu. Mai mult, o dată ce a luat o pauză de la concerte, Bieber a putut să se odihnească mai mult, lucru ce a contribuit semnificativ la ameliorarea simptomelor.

La câteva zile de la anunțul făcut de artist cu privire la starea lui de sănătate, Justin Bieber a revenit cu noi detalii despre boala de care suferă.

"Vreau să împărtășeșec puțin din cum m-am simțit. Pe fiecare zi a fost mai bine și print tot disconfortul, am găsit alinare în Cel care m-a creat și mă știe.

Mi-am amintit că El mă știe cu totul. Știe părțile mele întunecate pe care nu vreau să e știe nimeni și mă primește constant în brațele Sale iubitoare. Perspectiva asta mi-a dat pace pe parcursul aceste furtuni oribile prin care trec. Știu că furtuna va trece, dar până atunci Iisus e cu mine”, a transmis artistul pop.

Săptămâna trecută, Justin Bieber și-a șocat fanii după ce le-a spus că nu poate clipi din ochiul drept și nu își poate mișca nici colțul drept al gurii și nici nara dreaptă.

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: