Regina Elisabeta a II-a a ajuns la venerabila vârstă de 96 de ani, marcând, totodată, și 70 de ani de domnie. Regina Marii Britanii este al doilea cel mai longeviv suveran, iar ce a ajutat-o de-a lungul timpului a fost, cu siguranță, gena bună. Mama Reginei a trăit până la vârsta de 101, astfel că Regina Elisabeta a moștenit și acest aspect din partea familiei sale.

Totodată, ceea ce o ajută pe Regină este regimul alimentar de la care nu se abate, iar în fiecare dimineață suverana are grijă să consume anumite alimente pe care chefii Casei Regale le pregătesc cu mare atenție.

Regina Elisabeta a II-a servește la micul dejun o porție de terci cu ovăz, marmeladă, fulgi de porumb și un iaurt. Cu această dietă specială, Suverana reușește să se mențină la greutatea de 70 kg, având o înălțime de 1,63 metri.

Mai mult, Regina evită să mănânce dulciuri, preferând în schimb fructe la desert. Un alt secret al Suveranei constă în faptul că mănâncă de 3 ori pe zi, servind porții mici. Așa cum era de așteptat, Regina Elisabeta a II-a consumă multe ceaiuri pe parcursul unei zile, dar și în jur de 3-6 pahare de gin sau vin, scrie csid.ro.

Suverana nu ia medicamente și nici nu apelează la alte remedii sau tratamente naturiste.

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: