Viața personală a lui Alex Dima a fost întotdeauna ținută departe de ochii publicului, iar omul de televiziune, deși extrem de activ pe rețelele sociale, nu a vorbit niciodată despre relația pe care o are.

În urmă cu doar câteva minute, Alex Dima și-a anunțat următitorii de pe Facebook că a devenit tată pentru a doua oară, de data aceasta, partenera lui de viață dăruindu-i un băiețel.

Jurnalistul a publicat o fotografie cu cel mic din fața maternității, nou născutul aflându-se într-o scoică auto, semn că proaspăta mămică și beelușul lor au fost externați și pleacă acasă. Alex Dima și-a exprimat fericirea și recunoștința pentru tot ceea ce i se întâmplă în aceste momente și așteaptă cu mult entuziasm să înceapă noua viață în formulă completă, de 4.

El a mai ținut să le mulțumească tuturor cadrelor medicale de la spitalul privat unde a născut partenera sa de viață, dar le-a urat și urmăritorilor săi multă sănătate.

"O minune de copil a venit pe lume!

Sunt si tata de baiat!

Familia noastra traieste valuri de sentimente, am ras, am plans, radem, ne bucuram din plin de aceste momente minunate, de acest dar care ne zambeste si gungureste. Daca va aruncati o privire spre cer, prin al 9 lea o sa ne zariti si pe noi cum il adulmecam pe micul prunc pe toate partile.

Ne-a aratat si ca poate sa tipe din toti rarunchii. Urmeaza acum noptile nedormite (sper sa demonteze acest mit), scutece, muzica din jucarii si toata aventura. Astept cu nerabdare!", a scris jurnalistul pe social media.

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: