Setari Cookie-uri

Bianca Drăgușanu, buimacă după ce s-a trezit din anestezie. Ce a pățit vedeta de această dată?

Bianca Drăgușanu și-a surprins fanii după ce le-a spus pe InstaStory că se simte puțin amețită, asta după ce abia s-a trezit din anestezie.

Bianca Drăgușanu și-a surprins din nou fanii de pe Instagram, asta după ce vedeta le-a spus că se simte puțin ametiță,asta după ce tocmai s-a trezit din anestezie.

Cu toții știm că vedeta este o împătimită a intervențiilor de ordin estetic, astfel că Bianca Drăgușanu nu se află la prima experiență de acest fel. Diva nu se sperie de bisturiu și știe că fruusețea cere sacrificii.

Tot ea a mai precizat că alături este sora ei, cea care o susține necondiționat în toate alegerile pe care le face în viață. Cu toate acestea, Bianca Drăgușanu nu a vrut să dea prea multe detalii despre intervenția suferită, însă a dat de bănuit că și-ar fi făcut un implant la nivelul danturii.

"Tocmai ce m-am trezit dintr-o anestezie, sunt ușor debusolată, dar imi revin încet-încet. Partea bună și frumoasă este că am ales cel mai bun doctor implantolog. (...) Alături de mine este și sora mea care mă susține.", a povestit diva pe contul ei de socializare.

Citește și:

Bianca Drăgușanu, sacrificii în numele frumuseții

Bianca Drăgușanu face sacrificii în numele frumuseții și nicio procedură nu este destul de dureroasă sau de scumpă, dacă aceasta îi oferă look-ul pe care l-a visat.

Fie că este vorba despre dantură, siluetă, buze sau altă parte a corpului, diva știe cum să își pună în evidență calitățile și fie, indiferent de situație, în centrul atenției.

Vizionare placuta


Kudika
22 Iunie 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.