Faptul că Bogdan Vlădău este un cuceritor nu mai este un secret, însă puțini știu faptul că artistul s-a iubit, pentru o scurtă perioadă, ce-i drept, cu Iulia Vântur.

Bogdan Vlădău a fost invitat în podcastul lui Măruță, acolo unde a vorbit despre trecutul său amoros, dar în special despre relația pe care a avut-o cu blondina lui Salman Khan. Despre Iulia Vântur, artistul recunoaște că este o femeie de milioane, însă mărturisește că relația a durat destul de puțin.

„Am avut o relație foarte frumoasă (n.r. – cu Iulia Vântur), foarte scurtă ce-i drept, pentru că… Da… un om foarte mișto din toate punctele de vedere.[...] A fost un trecut tumultuos, ce-i drept.”, a spus Bogdan, în podcastul unde a fost invitat.

În ceea ce o privește pe soția sa, Bogdan Vlădău spune că partenera sa de viață este o femeie matură, cu picioarele pe pământ, mult mai înțeleaptă decât el.

„Eu nu simt că ea e mai mică decât mine, pentru că este extrem de matură și are momente când este mai înțeleaptă ca mine. Eu sunt destul de licean în sinea mea – ceea ce poate că-mi aduce și un soi de relaxare, pe de-o parte”, a declarat Bogdan Vlădău, pentru unica.ro.

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: