Setari Cookie-uri

Alimentul care a ajutat-o pe Lili Sandu să slăbească! Care este secretul unui trup de invidiat?

Lili Sandu este într-o formă fizică de invidiat, iar vedeta are mare grijă de felul în care arată. Deși este o mămică extrem de ocupată, Lili Sandu acordă o atenție deosebită alimentației, iar în meniul său nu se mai regăsește un aliment pe care mulți români îl consumă.

Lili Sandu are mare grijă de felul în care arată, iar de-a lungul timpului, vedeta a făcut schimbări majore în ceea ce privește meniul său de zi cu zi. Chiar dacă este o mămică extrem de ocupată, Lili Sandu nu uită de ea și acordă o atenție deosebită alimentelor pe care le consumă.

Vedeta a vorbit în podcastul lui Cătălin Măruță despre meniul său, dar și despre alimentul pe care nu îl mai consumă de ani buni, și datorită căruia a reușit să slăbească. Frumoasa artistă a spus că a avut o perioadă în care a fost vegană, însă acasă la mama ei ea mânca orice.

„Șapte ani am fost strict vegană și veneam în România și mâncam doar salată de vinete, pentru că pe vremea aia, când veneam la mama îmi zicea: „Eu ți-am gătit, acum nu vii la mine acasă cu prostii de astea, cu vegană”. I-a luat ceva timp să înțeleagă. Mâncam la mama, nu exista, era vorba de respect. Dar în altă parte, nu”, a mărturisit vedeta în emisiunea online.

Citește și:

Între timp, preferințele culinare ale vedetei s-au mai schimbat, iar de câțiva ani, Lili Sandu a renunțat la a mai consuma lapte și alte produse lactate.

„Acum nu mai sunt vegană, dar mi-am echilibrat organismul și știu ce să mănânc și când să mănânc. În plus, țin post două zile pe săptămână, miercuri și vineri, dar am renunțat de tot la lactate și la ce înseamnă lapte de vacă. Câteodată mai mănânc lapte de capră. Încerc să păstrez un echilibru”, a mai povestit Lili Sandu.

Vizionare placuta


Pasionata de tot ce inseamna comunicare, scris si carti bune, m-am reorientat catre pasiunile mele dupa ce magia nasterii unui copil s-a produs si in cazul meu. Kinetoterapeut la baza, tehnician...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.