Setari Cookie-uri

Pe ce a cheltuit Alexandra Stan primii bani câștigați? Puține vedete ar face una ca asta!

Alexandra Stan are un succes răsunător, iar începuturile sale în muzică au fost cu adevărat bombe în showbiz-ul românesc. Vedeta a visat să își câștige banii din muzică, iar cu primul salariu primit a știut exact ce vrea să facă. Vedeta nu s-a gândit nicicum la ea și a ales să facă ceva demn de toată lauda.

Alexandra Stan este una dintre cele mai de succes vedete autohtone, iar încă de la primele sale piese, ea a avut un succes imens. Vedeta a visat de mică să își câștige existența prin muzică, și iată că acest lucru este posibil prin multă muncă, ambiție și talent.

Cu primul salariu câștigat, Alexandra Stan i-a făcut o surpriză surorii sale. Deși multe alte artiste s-ar fi bucurat de primii bani făcând lucruri în interes personal, pentru Alexandra Stan nu a mai contat nimic înafară de familia sa. Cântăreața este extrem de atașată de cei dragi și niciun sacrificiu nu este prea mare pentru a-și vedea familia fericită.

„Îmi amintesc că din primii bani câștigați am pus deoparte și am strâns până i-am luat surorii mele o mașină. Mi-am dorit mult să fac asta. Îmi ajut familia și acum, e o responsabilitate pe care mi-am asumat-o și o fac cu drag”, a spus Alexandra Stan pentru Ego.ro.

Citește și:

Alexandra Stan, ținute pentru scenă de la sora ei

La primele sale concerte, Alexandra Stan împrumuta haine din dulapul surorii sale și se sfătuia cu aceasta în legătură cu ținutele pe care le purta pe scenă.

„A fost mai greu la început, mai împrumutam de la sora mea mai mare, de la prietene, mai combinam eu articole. Nu am avut stilist și nu am băgat bani în asta, o situație care mă măcina când vedeam cum erau echipele artistelor din afară cu care eu cântam pe aceeași scenă. Dar cumva și treaba asta m-a întărit și m-a determinat să-mi dau seama ce îmi doresc de fapt și să muncesc mai mult ca să obțin ce îmi doresc”, a mai povestit artista.

Vizionare placuta


Pasionata de tot ce inseamna comunicare, scris si carti bune, m-am reorientat catre pasiunile mele dupa ce magia nasterii unui copil s-a produs si in cazul meu. Kinetoterapeut la baza, tehnician...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.