Viața Cristinei Cioran a căpătat o altă nuanță de când a devenit mamă. Micuța Ema a făcut-o pe actriță să vadă lumea cu alți ochi și să își dea seama care sunt cu adevărat lucrurile importante.

Pe data de 18 iulie 2021, Cristina Cioran a născut o fetiță mult dorită, însă nimeni nu se aștepta ca cea mică să vină atât de devreme pe lume. Fiica actriței s-a născut la doar 7 luni și a fost nevoie ca ea să rămână în spital, până în luna septembrie. În tot acest timp, Cristina Cioran s-a rugat pentru sănătatea micuței și i-a îndemnat și pe urmăritorii ei de pe social media să facă același lucru.

Din fericire, totul a fost bine, iar micuța Ema a demonstrat că este cu adevărat o luptătoare. La un an de la venirea fetiței pe lume, Cristina Cioran a postat un mesaj emoționant pentru cea care a i-a adus cel mai frumos rol în viață, acela de mamă.

"Acum un an se năștea Ema, puțin prea devreme, dar deloc întâmplător! La mulți ani, iubita mea fetiță minunată! Îți mulțumesc pentru faptul că ai rabdare cu mine! ❤️”, a scris Cristina Cioran pe pagina sa de Instagram.

Botezul a avut loc luna trecută

Botezul micuței a avut loc luna trecută, asta pentru că actrița și partenerul ei de viață au vrut să se asigure că Ema este într-o stare perfectă pentru acest pas.

"A fost foarte frumos, extrem de emoționant pentru mine. M-a luat o emoție în biserică și nu m-a mai părăsit până nu s-a terminat. Am fost la preotul Vasile Ioana, preotul meu de suflet. Bineînțeles că și el m-a emoționat. A fost foarte frumos, slujba a fost foarte frumoasă.

Ema a fost extrordinară. Nu a plâns absolut deloc, a râs toată slujba. Ne și gândeam de ce nu zice nimic, înseamnă că i-a plăcut totul. Îmi spunea cineva, în timp ce o îmbrăcam după botez, că trebuie să plângă ca să meargă bine. Am zis că nu, nu, lasă”, a zis Cristina Cioran, potrivit spynews.ro.

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: