Amber Heard și Johnny Deep se vor revedea în curând la tribunalul de lângă Washington, asta după ce, pe 1 iunie, instanța a hotărât că actrița trebuie să îi plătească lui Deep 10 milioane de dolari, iar acesta, la rândul lui, 2 milioane pentru defăimare reciprocă.

Amber Heard nu este de acord cu hotărârea instanței, iar astăzi avocații actriței au oficializat demersurile pentru a face recurs la dosar.

"Considerăm că instanţa a făcut erori care au împiedicat-o să emită un verdict echitabil şi respectuos cu Primul Amendament. Ne dăm seama că acest apel va inflama Twitter-ul, dar este un pas necesar pentru a ne asigura că justiţia este făcută”, spun purtătorii de cuvânt ai actriței, într-un comunicat de presă, potrivit spynews.ro.

Amber Heard, acuzată de defăimare

Amber Heard a fost acuzată de defăimare de către fostul ei soț, Johnny Deep, asta după ce actrița a povestit pentru o publicație că a fost victimă a violenței domestice, fără a menționa, însă, numele lui Deep.

Johnny Deep a mărturisit că a pierdut multe proiecte cinematografice și de imagine din cauza acestor aformații făcute de Amber Heard, astfel că a intentat un proces împotriva ei, care a durat 6 săptămâni.

Hotărârea luată de judecători a fost că ambii actori s-au defăimat reciproc, dar au concluzionat că prejudicile suferite de Johnny Depp au fost mai mari.

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: