Setari Cookie-uri

Niciodată nu este prea devreme pentru magia Crăciunului! Ștefan Bănică Jr și-a anunțat concertele de la Sala Palatului

Ștefan Bănică Jr. și-a anunțat fanii că din acest an se vor putea reîntâlni la Sala Palatului, acolo unde vor putea relua tradiția concertelor de Crăciun.

Ștefan Bănică Jr. și-a anunțat fanii de pe rețelele sociale că se vor revedea din nou, începând cu această iarnă, la mult îndrăgitele concerte de Crăciun, susținute la Sala Palatului.

După doi ani de pandenie, în care toate aceste evenimente au fost sistate, iată că în sfârșit lucrurile revin la normal, iar Ștefan Bănică este primul artist care și-a anunțat fanii că mult doritele sake concerte de Crăciun vor avea din nou loc.

Artistul a spus că a fost întrebat în nenumărate rânduri despre concertele sale, iar acum le-a oferit fanilor săi și răspunsurile mult așteptate. Ștefan Bănică îi așteaptă pe toți cei care își doresc să întâmpine sărbătorile de iarnă alături de el, pe 16 și 17 decembrie, unde se anunță un concert de zile marti, așa cum și-a obișnuit artistul fanii.

Citește și:

"Pentru toti cei interesați, care mi-au scris si m-au întrebat si carora le-am promis ca ii voi anunta cand se va stabili ceva, sunt bucuros să anunț că, după o pauză de 2 ani, impusă de pandemie și restricții, în luna decembrie CONCERTUL MEU DE CRĂCIUN se întoarce acasă, la SALA PALATULUI. Abia aștept să fim din nou împreună și să trăim acea energie unică, magică a concertului de Crăciun. Vă aștept cu drag pe 16 & 17 decembrie 2022, la ora 19:30, pentru al nouăsprezecelea an, la Sala Palatului.", a scris Ștefan Bănică, pe pagina sa de socializare.

Vizionare placuta


Pasionata de tot ce inseamna comunicare, scris si carti bune, m-am reorientat catre pasiunile mele dupa ce magia nasterii unui copil s-a produs si in cazul meu. Kinetoterapeut la baza, tehnician...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.