Setari Cookie-uri

Reacția lui Gabi Bădălău după ce Claudia Pătrășcanu a distribuit înregistrările cu el. Afaceristul își cere scuze

Gabi Bădălău a avut o primă reacție, după ce Claudia Pătrășcanu a distribuit în mod public înregistrări cu el, în care afaceristul o jignește și o amenință pe artistă, dar și pe mama ei.

Războiul este departe de a se termina, iar asta pentru că Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău se acuză reciproc. Dacă artista a postat înregistrări greu de ascultat, în care tatăl copiilor ei o jignește și o amenință atât pe ea, cât și pe mama ei, acum, afaceristul a oferit o primă reacție și s-a scuzat, dând vina pentru comportanentul său, tot pe Claudia.

‘’Fosta mea soție a postat pe rețelele de socializare un mesaj vocal nu tocmai frumos pe care l-am trimis eu și pentru care îmi cer scuze. Mesaj trimis după ce am aflat că mi-a pus în casa mea și a părinților dispozitive de înregistrare și pe care le trimite la presă după mail-uri anonime, după zeci de înjurături, blesteme, plângeri la poliție. Și toate astea fără motiv, doar pentru că vrea bani din ce în ce mai mulți. Menționez faptul că de față cu copiii nu am avut niciodată un astfel de limbaj, ei o pot suma pe mama lor la orice oră își doresc atunci când sunt în vacanță la mine’’, a transmis Gabi Bădălău pe rețelele de socializare.

Citește și:

Mai mult, afaceristul spune că nu vrea să îi ia copii artistei, ci vrea doar liniște. În același timp, Gabi Bădălău o acuză pe Claudia Pătrășcanu că este "periculoasă" pentru copii și că tot ce urmărește este să îi ia banii.

‘’Este inuman ca o mamă să își folosească proprii copiii pentru interesele proprii materiale sau media pentru că ea asta face de 3 ani. Zice una, face alta. S-a dovedit timp de 3 ani c provoacă contexte și că a fost capabilă să își folosească proprii copii punându-le reportofon și microfoane în hăinuțe și bagaje. Această ‘’mamă perfectă’’ care nu ratează din lipsă de ocupație să pună în practică planuri diabolice folosindu-și proprii copii. Când nu se ceartă pentru bani, se ceartă pentru câini. Îți dau și câine și bani și libertate, tot ce vreau în schimb este liniște alături de copiii care sunt și ai mei. Tot ce face arată cât este de perversă și periculoasă pentru proprii copii în primul rând!’’, a mai spus aceasta.

Citește și:

În încheiere, Gabi Bădălău vrea să lase o impresie bună și spune că nu ar face niciodată ceea ce face Claudia Pătrășcanu.

‘’Vreau să divorțez cât mai repede, nu vreau să îi iau copiii, vreau să rămânem în relații cât mai bune și să ne creștem băieții în pace și armonie, nu vreau să-i fac niciun rău, vreau doar să respectăm hotărârea și să terminăm tot circul ăsta. Ea e mama copiilor mei și din respect pentru acest aspect niciodată nu o să fac ce face ea. Și eu sunt tată și îmi iubesc copiii’’, a mai scris omul de afaceri.

Vizionare placuta


Kudika
2 August 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.