Setari Cookie-uri

Theo Rose a răbufnit pe Instagram, după ce a fost criticată cu privire la relația ei amoroasă. Cum le-a răspuns artista?

Theo Rose se află în aceste zile în centrul atenției presei, după ce paparazzi au fotografiat-o în timp ce se săruta cu regizorul Anghel Damian. Mulți fani au felicitat-o, însă au existat și persoane care au criticat-o și care i-au adus multe reproșuri.

Theo Rose se află pe prima pagină a publicațiilor, asta după ce vedeta a fost surprinsă în timp ce se săruta cu regizorul Anghel Damian, deși fanii credeau că artista se află într-o relație cu Alex Leonte, nepotul lui Nea Mărin.

Vedeta a primit multe comentarii și păreri în legătură cu statusul ei amoros, iar, deși mulți au felicitat-o, au existat și persoane care au criticat-o și i-au adus reproșuri în ceea ce privește relațiile sale.

Vedeta nu a mai putut suporta valul de critici adus de urmăritorii ei și a avut o reacție dură, așa cum nimeni nu s-ar fi așteptat.

„Mă prieteni, să știți că eu nu mă fac că plouă! Eu văd tot ce se întâmplă în jurul situației ăsteia și stau și încasez că dacă Dumnezeu a îngăduit să se întâmple așa, înseamnă că știe el mai bine de ce și că așa va fi mai bine.

Citește și:

Ne va arăta timpul care a fost scopul real al acestei întâmplări, nu mi-e frică de asta. Eu ce era de spus, v-am spus și n-am mâncar rahat. Ce să zic!”, a spus artista, pe pagina sa de Instagram.

Mai mult, Theo Rose a încheiat discuția pe această temă spunând că oricum toată lumea se desparte, arătând că nu este cazul să se dramatizeze, așa cum o fac mulți dintre cei care comentează în legătură cu relațiile sale.

„Ca să termin într-o notă pozitivă, v-am zis așa ca să mai știți ce gândesc, că toată lumea zice acum ce gândește, e belea mare ce se întâmplă, de parcă zici că nu s-ar mai despărțit lumea. La final, toți ne despărțim, că ne desparte moartea, că ne despărțim noi, tot aia e. Nu a murit nimeni din așa ceva, vă zic, o să fie bine!”, a încheiat artista.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
3 August 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.