Setari Cookie-uri

Victor Slav, probleme de sănătate dezvăluite la Splash! Vedete la apă. Iubita lui, Selina, a mărturisit totul!

Victor Slav se confruntă cu câteva probleme de sănătate, iar iubita sa, Selina, a fost care care a dezvăluit ce se întâmplă cu prezentatorul tv.

Victor Slav a participat la Spash!Vedete la apă, acolo unde a făcut o figură frumoasă, sărind de la 5 metri. Prezentatorul tv a mărturisit că are câteva probleme de sănătate, însă acest lucru nu l-a împiedicat să sară în bazin, cu mult curaj, fiind susținut de fiica și iubita sa.

Prezentatorul tv a spus că merge la recuperare, din cauza unor dureri la nivelul coloanei, iar iubita sa, Selina, care care i-a transmis un mesaj de susținere a dezvăluit mai multe despre problemele sale de sănătate.

”Sunt foarte mândră de cum ai acceptat această experiență. Știm amândoi teama ta de apă și câteva mici probleme de sănătate, pentru că știi tu, așa e de la o vârstă”, i-a spus Selina lui Victor Slav, în video-ul de susținere.

Mai mult, Selina i-a spus lui Victor Slav că abia așteaptă să vină acasă și să îi povestească despre experiența la Splash! Vedete la apă, nu înainte de a-i spune cât de mult îl iubește și cât de mândră este de el.

Citește și:

”Ai toată susținerea mea, încerc să-ți transmit toată iubirea de care ai nevoie, toată susținerea de care ai nevoie, sunt cu tine. Îți doresc succes, o să sari foarte, foarte bine, ești foarte puternic, te iubesc. Abia aștept să vii acasă să ne povestești despre această experiență”, i-a mai spus Selina iubitului său.

Cireașa de pe tort a fost Sofia, fiica lui Victor Slav, care l-a încurajat printr-un mesaj plin de iubire. Cu atât de multă susținere de partea sa, Victor Slav nu a mai stat pe gânduri și a sărit de la 5 metri, cu gândul la cele mai importante persoane din viața sa.

Vizionare placuta


Kudika
19 August 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.