Setari Cookie-uri

Sânziana Buruiană încă o alăptează pe fiica ei în vârstă de șase ani!: "Vreau să alăptez 10 ani!"

Sânziana Buruiană încă o alăptează pe fiica ei în vârstă de șase ani și chiar ea a făcut declarații despre acest subiect, lăsând mască pe toată lumea. Asta nu este tot. Blondina nu are de gând să se oprească aici, ci ar fi în stare să alăpteze zece ani la rând, dacă ar fi cazul.

Sânziana Buruiană încă își alăptează fiica de șase ani

Sânziana Buruiană este una dintre cele mai controversate persoane publice din România. De-a lungul anilor s-au spus multe lucruri rele despre ea, iar trecutului ei nu este tocmai unul de care să fie mândră, dar totul s-a schi,bat după ce a devenit mamă. Blondina este fericită, pentru faptul că are două fetițe pe care le iubește în egală măsură și pentru care ar face orice. Recent, ea a oferit un interviu în care a vorbit despre cele mici, dar și despre sacrificiile pe care le face pentru ele.

Face ea ce face și reușește să atragă toată atenția asupra sa. De exemplu, a povestit că își alăptează fiica în vârstă de șase ani, în ciuda faptului că multe persoane i-au transmis că nu este în regulă. Nu crede că este o decizie greșită, ba chiar a șocat pe toată lumea când a mărturisit că ar putea să alăptăze chiar și zece ani la rând și chiar este convinsă că lucrul acesta se va întâmpla, dacă va mai aduce pe lume un copil.

Citește și:

Citește continuarea pe 9am.ro

Vizionare placuta


Kudika
23 August 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.