Setari Cookie-uri

Ce a putut afirma Mihai Trăistariu despre Antonia într-un podcast!

Mihai Trăistariu a făcut, în cadrul unui podcast în care a fost invitat, câteva declarații despre frumoasa parteneră de viață a lui Alex Velea.

Sincer din fire, artistul nu s-a putut abține nici măcar când a venit vorba despre Antonia, reușind în felul acesta să își lase din nou admiratorii cu gura căscată.

De ce se va enerva Alex Velea pe Mihai Trăistariu

Deși podcast-ul în care Mihai Trăistariu a fost invitat în cadrul podcast-ului „Aproximativ Discuții”, pe care îl moderează Gojira pe canalul lui de YouTube a fost urcat în urmă cu două luni, partea în care vorbește despre Antonia a devenit virală d-abia acum. Cântărețul nu a făcut altceva decât să spună ceea ce a gândit așa cum o face de fiecare dată, doar că fanii Antoniei au fost pe fază și l-au la rost pe invitatul lui Gojira și au fost ferm convinși că Alex Velea se va enerva la culme, când va urmări declarațiile respective.

Citește și:

Nu există interviu în care Mihai Trăistariu să nu fi spus ceea ce i-a trecut prin cap, fără a se teme de ceea ce vor spune sau ce vor crede oamenii despre el, după ce îl vor urmări. De asemenea, a fost genul acela de artist care și-a asumat tot ceea ce a afirmat, chiar și atunci când a vorbit despre o mare parte dintre vedetele de la noi din țară, așa cum s-a întâmplat și în cazul Antoniei despre care a zis în podcast-ul lui Gojira că este frumoasă într-adevăr, doar că din punctul lui de vedere nu este o megavoce.

Citește continuarea pe 9am.ro

Vizionare placuta


Kudika
23 August 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.