Setari Cookie-uri

De ce poartă Bianca Drăgușanu peruci în ultima vreme: ”Faptul că ultimii 3 ani din viața mea n-am mai...”

Bianca Drăgușanu a povestit, pe rețelele sociale unde este foarte activă și de unde fanii află totul despre ea, care este realul motiv pentru care poartă peruci de ani buni și la ce anume a ajutat-o această decizie.

Vedeta este mândră de felul în care arată și le vorbește fanelor sale mereu despre secretele frumuseții sale, dar ele nu o văd în măsură să discute despre păr, având în vedere că rareori îl văd pe cel natural al divei.

Bianca Drăgușanu, motivul pentru care poartă peruci

Bianca Drăgușanu este genul acela de femeie pe care multe dintre urmăritoarele sale de pe rețelele o iau drept model. De asemenea, vedeta arată extrem de bine și multe dintre fanele sale ar da orice să arate atât de bine, dar nu toate au sumele de bani pe care vedeta le deține și cu ajutorul cărora și-a făcut tot felul de operații estetice, de aceea cele mai multe dintre ele s-au resemnat deja.

Ea nu este deloc genul acela de persoană care să se ascundă după deget și și-a asumat mereu intervențiile estetice pe care și le-a făcut, cu riscul ca oamenii să discute despre deciziile sale și să i le critice în fel și chip. Blondina s-a obișnuit cu faptul că nu poate fi pe placul tuturor și de aceea încearcă să fie relevantă doar pentru cei pentru care părerea ei chiar contează. Multe dintre admiratoarele sale sunt foarte curioase să afle detalii despre ea, indiferent despre ce ar fi vorba, iar recent ea le-a vorbit despre decizia sa de a purta peruci în ultimii ani, motiv pentru care au fost recunoscătoare.

Citește și:

Citește continuarea pe 9am.ro

Vizionare placuta


Kudika
23 August 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.