Anca Țurcașiu a împărtășit cu fanii ei de pe Instagram momente unice din viața ei. În acest weekend, fiul ei și aleasa inimii sale s-au căsătorit religios, după ce, acum câteva luni, cei doi au spus DA în fața ofițerului de stare civilă.

Emoții și bucurie peste măsură pentru frumoasa vedetă, care a distribuit pe pagina sa de social media câteva imagini de la fericitul eveniment. Anca Țurcașiu a strălucit într-o rochie roșie, cu o crăpătură pe un picior, iar zâmbetul său i-a fermecat pe internauți.

La fel ca la cununia civilă, Anca Țurcașiu nu a ezitat să își arate în mod public iubirea pe care le-o poartă celor doi miri, iar pe tânăra mireasă o consideră ca și fiica ei. Frumoasa artistă le-a dedicat proaspeților căsătoriți câteva rânduri speciale, numindu-i "iubiții vieții mele".

‘’Iubiții vieții mele! Ziua cea mare a sosit. Azi, în fața lui Dumnezeu și-au mărturisit dragostea. Am avut emoții foarte mari.Dar, sunt atât de fericită! Iubirea, bunătatea, pacea să vă însoțească mereu!!!’’, a scris actrița, pe pagina sa de Instagram, în dreptul fotografiilor postate.

La cei 52 de ani pe care îi are, Anca Țurcașiu are o siluetă de invidiat, iar rochia pe care a îmbrăcat-o la fericitul eveniment confirmă acest lucru. Rochia roșie, mulată și cu o crăpătură pe un picior i-a adus multe aprecieri Ancăi, care de acum este soacră mare.

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: