Valentina Pelinel și Cristi Borcea sunt în al noulea cer, iar împreună trăiesc cea mai frumoasă perioadă din viața lor. După ce și-au petrecut vara alături de familie și copii, la Olimp, acolo unde Borcea deține un hotel pe malul mării, acum cei doi au plecat într-un sejur în Capri, Italia.

Cunoscută drept insula milionarilor, destinația aleasă de Borcea și Valentina Pelinel i-au făcut să se bucure de tot ceea ce îi înconjoară, dar și de relația frumoasă pe care o au împreună. Fostul manechin a distribuit fotografii cu ea și soțul ei, pe pagina sa de socializare și a mărturisit că trăiește pentru astfel de momente speciale, alături de bărbatul cu care a format o familie.

„Momente pentru care trăim. Felul în care el se uită la mine”, a scris frumoasa vedetă, la descrierea pozelor cu soțul ei.

Cristi Borcea își dorește cel de-a 10-lea copil

Cristi Borcea a declarat, în urmă cu ceva timp, că își mai dorește încă un copil, pe cel de-al 10-lea, dar tot cu Valentina Pelinel. Chiar dacă la început a părut entuziasmată de ideea de a-și mări din nou familia, Valentina Pelinel a ajuns la concluzia că se simte împlinită cu cei 3 copii pe care îi are, iar această formulă este cea la care vrea să rămână.

„Lui Cristi îi plac copiii, și-ar mai dori, nu-i nicio problemă, dar, sincer, suntem bine pentru că nouă copii necesită multă atenție, e multă responsabilitate”,a povestit, acum ceva timp, soția lui Cristi Borcea.

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: