Setari Cookie-uri

Claudia Pătrășcanu, dezvăluiri înainte de o nouă întrevedere la tribunal. Cum îi afectează divorțul pe copiii ei?

Claudia Pătrășcanu se pregătește pentru un nou termen în procesul de divorț cu Gabi Bădălău. Deși s-au separat acum 3 ani, nici până în ziua de astăzi divorțul dintre ei nu s-a oficializat. Artista povestește cum îi afectează acest lucru pe copiii ei.

Claudia Pătrășcanu se pregătește pentru un nou termen în procesul de divorț pe care îl are cu Gabi Bădălău. Deși s-au separat acum 3 ani, cei doi nu sunt nici până astăzi, în mod oficial, persoane libere. Relația dintre ei este presărată cu mullte momente tensionate, conflicte și acuzații dure.

Recent, cei doi au mers împreună la festivitatea de deschidere a noului an școlar al fiilor lor, iar acum se pregătesc să stea din nou față în față, la o altă înfățișare ce va avea loc la tribunal, în luna septembrie.

Claudia Pătrăscanu a vorbit în exclusivitate pentru spynews.ro despre felul în care instanța îngreunează relația dintre ea și tatăl copiilor ei. Artista își dorește liniște și speră ca pe viitor să aibă o relație civilizată, bazată pe maturitate, cu familia Bădălău.

Citește și:

”Eu aș vrea să mă înțeleg cu toată lumea, dar e destul de dificil și greu din momentul în care suntem în instanță de trei ani de zile. Eu cred că dată instanța practic ne-ar ajuta, că un bine nu ne face, instanța nouă ne face un rău, dacă ne-ar ajuta puțin mai mult instanță, ca noi să divorțăm și să se înțeleagă anumite lucruri, cred că s-ar termina cu toată presiune și toate situațiile negative între noi. Că dacă o să continuăm așa ani buni, bine nu o să ne facă, ci nu nouă, copiilor”, a spus Claudia Pătrășcanu, într-un interviu pentru spynews.ro.

Mai mult, vedeta mărturisește că cei mici, Gabriel și Nicolas sunt afectați de toate conflictele dintrea ea și omul de afaceri. Claudia Pătrășcanu spune că tot acest proces lasă urme adânci în sufletul micuților ei, care speră să nu fie foarte afectați de războiul părinților.

Citește și:

”Poate noi trecem peste toate situațiile acestea neplăcute, dar copiii nu trec și rămân niște urme. Eu cred că dacă instanța ne-ar ajuta în privința aceasta, să depășim aceste momente și situații mai crâncene, ne-ar face un bine, cu cât ne țin mai mult, ne face un rău. Următorul termen va fi în septembrie”, a mai povestit Claudia Pătrășcanu, pentru sursa de mai sus.

Vizionare placuta


Kudika
8 Septembrie 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.