Setari Cookie-uri

Câți bani dau din buzunar Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău pentru școala băieților lor? Suma nu este deloc mică!

Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău s-au comportat ca o familie, în prima zi de școală a celor doi băieți ai lor. Fii lor sunt înscriși la o școală privată, iar costurile nu sunt deloc de neglijat.

Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău au fost împreună la festivitatea de deschidere a noului an școlar și s-au pozat alături de copii lor, într-o zi atât de importantă pentru cei mici.

Pentru o zi, artista și omul de afaceri au lăsat la o parte conflictele și certurile pe care le au de mai bine de 3 ani încoace și s-au purtat ca doi părinți care își susțin necondiționat copiii.

Claudia Pătrășcanu a declarat că relația cu încă soțul său este tensionată, însă se bucură că în momentele importante ale băieților ei pot să fie împreună, pentru că cei mici au nevoie de susținerea lor.

„A fost o bucurie la dublu. S-au bucurat foarte tare, toți copiii au avut alături de ei ambii părinți. Relația noastră e cu semnul întrebării în acest moment. Dar în astfel de momente, în ceea ce ține de copii și de activități, de școala lor, trebuie să fie ok. (…) Noi încercăm să fim alături de ei și să îi sprijinim în aceste momente importante, pentru că sunt momente frumoase ale vieții lor.

Citește și:

Încercăm să-i îndrumăm pe un drum frumos, un drum curat, să îi sprijinim. Copiii au nevoie de ambii părinți”, a declarat artista pentru Antena Stars, potrivit SpyNews.

Copiii Claudiei Pătrășcanu și a lui Gabi Bădălău învață la o instituție privată

Gabriel, fiul cel mare al celor doi a intrat în clasa I, iar taxa școlară este de 5.500 euro/an, conform fanatik.ro. Nicolas, fiul cel mic este încă la grădiniță, în cadrul aceleași instituții, iar părinții lui plătesc cu 500 de euro mai puțin, pe an.

Instituția de învățământ oferă 5% reducere pentru cel de-al doilea frate înscris, relatează sursa citată mai sus.

Vizionare placuta


Kudika
9 Septembrie 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.