Setari Cookie-uri

O primă victorie pentru Anamaria Prodan. Reghecampf are sechestru pe bunuri pentru neplata pensiei alimentare

Judecătoria Buftea a decis să îi pună lui Reghecampf sechestru pe bunuri, asta după ce antrenorul nu i-a plătit timp de doi ani pensia alimentară lui Bebeto.

O primă victorie pentru Anamaria Prodan, asta după ce Judecătoria Buftea a decis să îi pună antrenorului sechestru pe bunuri. Judecătorii au respins cererea lui Reghecampf de suspendare a deciziei pentru pensia alimentară a lui Bebeto.

Între Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan au existat numeroase neînțelegeri cu privire la pensia alimentară, pe care antrenorul i-o datora fiului său, Bebeto. Se pare că Reghecampf nu a plătit de aproape doi niciun leu pentru copilul pe care îl are cu Anamaria Prodan, iar suma pe care trebuie să i-o achite impresarei ar ajunge la 50.000 de euro.

Judecătoria Buftea a hotărât ca antrenorul să plătească o pensie de 2.000 euro pe lună, contrar dorinței impresarei, care a cerut 15.000 euro lunar. Cum Reghecampf nu s-a conformat, oamenii legi i-au pus sechestru pe bunuri, până la achitarea sumei restante.

Citește și:

Anamaria Prodan, mesaj pentru Reghecampf în ziua botezului lui Liam

Deși s-au bătut în mijlocul străzii, Anamaria Prodan a vrut să îi ureze micuțului Liam o viață de vis. în ziua în care acesta urma să fie botezat. Impresara a declarat că nu își mai dorește ca subiectul agresiunii să fie atins și spera ca lucrurile dintre ea și Reghecampf să se rezolve într-un mod civilizat.

"Noi familia Prodan ii uram celui mic Liam viața de vis ! Pt a pune stop speculațiilor apărută in presa va anunțam ca de astăzi nimeni din familia Prodan Reghecampf nu va mai comenta absolut nici un aspect al vieții noastre ! Din respect și dragoste pt copiii familiei noi ne rezervam dreptul de a Închide absolut orice comentariu iar avocații vor încerca sa soluționeze totul in cel mai scurt timp. Familia noastră a construit un imperiu și așa trebuie sa închidă absolut tot. Ceea ce fac anumite publicații nu ne interesează și înțelegem ca și doresc faima și bani ! Destul pe spatele familiei noastre. Greșelile , supărările familiei noastre vor rămâne de astăzi doar pt noi ! Avem rugămintea sa nu instigați cu știri eronate opinia publica privind evenimentul sotului meu. Ii dorim tot binele din lume și ne dorim sa găsim cât de repede o rezolvare. Mulțumim anticipat , familia Prodan / REGHECAMPF", a scris impresara pe pagina sa de Instagram.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
28 Septembrie 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.