Setari Cookie-uri

Theo Rose, mai stresată și obosită ca niciodată! Cum face față artista stărilor de anxietate cu care ce confruntă?

Theo Rose a vorbit cu multă sinceritate despre stările de anxietate cu care se confruntă, dar și despre programul ei aglomerat, care contribuie semnificativ la felul în care se simte.

Theo Rose are parte de un program aglomerat, multe deplasări și concerte, dar și filmări pentru serialul în care joacă la Protv. Artista se simte adesea obosită și copleșită de toată alergătura de peste zi, iar starea ei de sănătate psihică nu este întocmai una bună.

Theo Rose și-a deschis sufletul și a vorbit cu sinceritate despre perioada grea în care se află, dar și despre stările de anxietate cu care se confruntă ce ceva timp. Vedeta a ajuns la burn out și simte că nimic din ce face nu îi mai aduce fericire.

"Am fost să îmi fac unghiile. Nu vreți să știți câți nervi am avut. Am așa niște stări de anxietate, care au reapărut, acum, în ultima vreme. Nu prea mai vreau să fac chestii, nu prea mă mai bucură nimic. E ciudat, așa cum mă simt. Dar nu e constantă starea. Acum mă controlez mai bine, nu e așa rău. Mă gândeam așa, dacă sunt într-un burn out. Ceea ce ce probabil după ultimele 6 luni. Ce fac?

Citește și:

M-a luat o panică. Și după aceea m-am gândit, 'Dar de câte ori a fost mama într-o astfel de situație și nici nu a știut', având în vedere că are 3 copii. Așa că prefer să zic 'Nu am nimic'.", a precizat Theo Rose pe pagina personală de Instagram.

Theo Rose, sacrificii pentru succes

Theo Rose face sacrificii enorme pentru a avea succesul din prezent. Vedeta își sacrifică timpul cu cei dragi și orele de somn, pentru a putea face față tuturor proiectelor în care este implicată.

Vedeta pleacă dis de dimineață de acasă și ajunge noaptea târziu, asta după ce, în decursul unei singure zi, ea face mai multe deplasări.

Dacă vă întrebați care mai e viața mea ... abia acum am terminat filmările la serial. De dimineață mă trezesc, pentru că plec la mare, unde am niște probe de sunet, după care am trei reprezentații ... după care mă întorc în București, pentru că sâmbătă plec la Iași, duminică mă întorc în București și cânt la Călărași. Luni cântăm în Olt. Marți avem un eveniment foarte frumos aici în București.", a povestit artista, la un moment dat.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
6 Octombrie 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.