Setari Cookie-uri

Ilinca Vandici, reguli pentru educația fiului său. Ce își dorește vedeta pentru micuțul Zian?

Ilinca Vandici este o mamă grijulie și implicată în creșterea micuțului ei, Zian. Vedeta își dorește ca cel mic să aibă parte de o educație aleasă și să fie încrezător în forțele proprii.

Ilinca Vandici este o mamă grijulie, care se implică în tot ceea ce înseamnă educația și creșterea fiului ei, Zian. Micuțul ei are 5 ani, însă vedeta s-a gândit deja cum își dorește să îi fie viitorul fiului ei. Pentru asta, Ilinca Vandici are reguli importante pentru Zian.

Recent, prezentatoarea tv a vorbit despre temerile pe care le are în ceea ce privește creșterea copilului său, dar și ce metodă aplică în ceea ce privește educația micuțului.

„Eu cred că societatea e așa cum ne-am făcut-o. La vremea lor, va fi așa cum și-o vor face. E clar că e periculoasă, la fel de bine cum poate să fie frumoasă, însă depinde de fiecare în parte. Nu sunt genul de om sau de mamă care să-și crească copilul sau să vrea, la propriu, să trăiască într-o bulă, ci vreau să fim conștienți de pericolele care ne pasc la tot pasul, de greșelile pe care putem să le facem, repet, de acțiuni care vor avea repercusiuni.

Citește și:

Atât mi-aș dori, nu neapărat să-l protejez de lucrurile astea, pentru că nu am cum, sunt lucruri pe care le putem controla în viață și lucruri pe care nu le putem controla și, din păcate, și Urania Cremene spune asta – ne focusăm prea mult pe lucrurile pe care nu le putem controla, când ar fi mult mai prielnic să ne concentrăm pe cele pe care le putem controla, astfel încât să și putem schimba ceva. Și, atunci, n-o să pot și nici n-o să vreau să-i controlez viața.", a spus vedeta, pentru KanalD.

Ilinca Vandici își dorește ca fiul ei să devină un bărbat echilibrat, puternic și sigur pe el. Ea speră ca Zian să fie tot ceea ce nu a fost ea, iar astfel este convinsă că nimic nu îl va putea doborî.

"Eu vreau să cresc un bărbat frumos, echilibrat, sigur pe el, cu aspirații și cu dorințe înalte, cu țeluri foarte bine definite, cu multă iubire în suflet, cu empatie, cu toleranță. Aș vrea, poate, să fie tot ce n-am fost nici eu când am fost tânără, pentru că n-am știut. Dacă el va fi așa, sunt convinsă că orice provocare îi va veni în viață, orice primejdie, orice pericol, va putea să le depășească cu brio. Despre asta e vorba, despre bazele cu care el crește și pe care eu încerc să i le ofer, astfel încât, indiferent cu ce o să se confrunte în viață, să reușească să treacă peste”, a mai declarat vedeta.

Citește și:

În ceea ce privește timpul petrecut în familie, Ilinca Vandici spune că soțul ei, Andrei, și cu Zian au momentele lor de tată-fiu. Mai mult, prezentatoarea tv spune că ea este cea este mai exigentă, în timp ce soțul ei este părintele permisiv.

„Dacă vă vine să credeți sau nu, poate o să râdeți, eu sunt părintele care e extrem de grijuliu cu regulile, cu programul, cu lucrurile pe care avem voie sau nu avem voie să le facem, când, cum, unde, în ce fel. Andrei este părintele permisiv, pentru că ei au legătura lor specială ca de la tată la fiu, ca de la bărbat la copil și, atunci, de multe ori am zis: «Vă las pe voi să faceți cum considerați, pentru că mi se pare că e relația voastră, nu mă bag».

În schimb, Andrei mă susține foarte tare, și eu pe el, atunci când se impun anumite reguli în casă și așa mai departe, dar el, repet, este cel permisiv și eu sunt ușor mai exigentă. Știu eu de ce!”, a povestit Ilinca Vandici pentru sursa mai sus menționată.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
7 Octombrie 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.